Рівне:

Створення та просування сайтів

Бомжа забили за цигарку

Кримінал 28-вер, 2006, 15:039 prov 1 039
Правоохоронці вже затримали двох жителів міста Сарни, які підозрюються у скоєнні вбивства. Наразі молоді чоловіки знаходяться в слідчому ізоляторі і дають покази слідчим.
За словами старшого інспектора ЦЗГ УМВС Тамари Лисенко, тіло 50-річного жителя міста Сарни, Олександра, перехожі виявили наступного дня після його смерті. Оглянувши труп, правоохоронці остаточно переконалися, що чоловік помер від численних побоїв. На тілі небіжчика було чимало синців. Підтвердив версію міліціонерів і висновок судово-медичної експертизи, де чітко зазначалося, що чоловік помер внаслідок численних переломів ребер та травматичного шоку. Пошук причетних до смерті сарненчанина правоохоронці розпочали відразу.
Начальник Сарненського РВ УМВС підполковник міліції Олег Адамець, розповів, що робота з розкриття злочину ускладнилася тим, що у кафе, де сталося вбивство було багато відпочиваючих. Тому й міліціонери мали допитати всіх присутніх у цьому закладі.
На розкриття цього злочину був піднятий увесь особовий склад райвідділу. Співробітники міліції не полишали надії розкрити злочин за гарячими слідами. Опитати велику кількість людей та відтворити останні години життя загиблого було справою не з легких, адже сам Олександр мав вкрай негативну характеристику та вів паразитичний спосіб життя. Раніше неодноразово судимий, він так і не став на шлях виправлення, а поступово скотився до прірви.
Постійні пиятики призвели до того, що чоловік став побиратися по кафе та барах. Підходив до людей на вулиці і випрошував гроші, цигарки, їжу тощо. Міг запросто вкрасти будь-що. Тому версій щодо цього вбивства було декілька.
— Жодної ми не відкинули, а наполегливо розпочали працювати, — зазначив Олег Адамець
Працівники міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів того ж дня затримали двох місцевих жителів, які виявилися причетними до нанесення тяжких тілесних ушкоджень 50-річному Олександру, від яких той і помер. 27-річний Юрій та 23-річний Володимир розповіли, як розгорталися події тієї ночі. Вони удвох поверталися додому, коли до них підійшов невідомий і попросив закурити. Коли хлопці відмовили, той почав їх ображати нецензурними висловлюваннями та лаятися. Розлючені чоловіки накинулися на захмелілого Олександра та “відірвалися”, б’ючи щосили бідолаху. А коли лють пройшла, подалися додому, залишивши чоловіка помирати. Обидва затримані ніде не працюють, раніше не мали проблем із законом. Наразі проти обох порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору