Рівне:

Створення та просування сайтів

Батько помстився за сина

Кримінал 17-кві, 2008, 15:249 prov 1 411
Правоохоронці встановили відразу особу загиблого. 26-річний сарненчанин Петро Б. не був законослухняним громадянином. На його совісті було чимало крадіжок, хуліганства, але це навряд чи могло стати приводом до вбивства.
Співробітникам слідчо-оперативної групи, яку очолив заступник начальника УМВС полковник міліції Анатолій Бутанський, довелося опитати не один десяток людей та обійти чимало сусідніх помешкань. Оперативники невдовзі затримали кривдника, який так по-звірячому розправився із молодим сарненчанином.
У ході слідчо-оперативних дій співробітники Сарненського РВ УМВС та працівники обласного апарату міліції встановили, що тяжкі тілесні ушкодження Петру Б. наніс місцевий 46-річний житель Іван Л.
– При затриманні підозрюваного ми з’ясували усі подробиці злочину, – розповів начальник Сарненського РВ УМВС Леонід Закревський. Того дня нападник, у минулому спортсмен, чоловік сильної статури, чекав загиблого декілька годин біля його будинку, аби помститися за сина, якого образив 26-річний Петро. Коли кривдник наблизився до Івана, останній відразу вдарив його кулаком в обличчя. Далі бив, куди бачив. Несамовита лють 46-річного чоловіка перетворила тіло Петра на криваве місиво.
Як повідомила Тамара Лисенко з ВЗГ УМВСУ в Рівненській області, коли підозрюваного затримали, то з’ясувалося ще чимало цікавих подробиць для слідства. Виявляється, Іван уже 13 років ховається від міліції. У себе вдома навіть своєрідну «криївку» облаштував. Напередодні розправи з ненависним сусідом він дізнався, що у його сина Петро вимагає 10 гривень. Обуренню «спортсмена» не було меж. На розправу пішов, не жалкуючи.
Уже на відтворенні обставин злочину Іванові доведеться не лише давати свідчення, а й пояснювати інші подробиці свого життя, яке було далеким від ідеального. Наразі вбивцю чекає суд, який і вирішить подальшу долю люблячого батька, який за образу сина позбавив життя хулігана.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору