Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 22-жов, 2009, 11:049 prov 1 070
У рівнянина викрали трейлер
57-річний рівнянин Петро повідомив правоохоронцям, що в квітні 2009 року 65-річний житель Київської області викрав його мобільний вагончик (трейлер). Збиток становить 32 000 гривень.

Молодик привласнив ноутбук фірми-роботодавця
30-річний житель обласного центру Дмитро зізнався працівникам міліції, що в серпні 2009 року, перебуваючи на посаді торгового агента однієї з фірм, привласнив ноутбук ”НР-530”, який належав останній.

У жителя Шпанова вилучили мисливські рушниці
Під час санкціонованого обшуку в будинку 42-річного жителя села Шпанів Рівненського району Василя працівники відділу карного розшуку райвідділу міліції виявили та вилучили дві мисливські рушниці ”ІЖ-18”, рушницю ”ЗАУЕР”, пневморушницю ”Байкал” та чимало патронів. На окрему зброю власник не мав дозволів. Вилучене направили на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

Клесівчанин незаконно видобував бурштин
Біля селища Клесів Сарненського району правоохоронці затримали 50-річного жителя села Пугач Сергія, який за допомогою мотопомпи займався незаконним видобутком бурштину-сирцю. Під час огляду у підозрюваного виявили 90 грамів ”сонячного каміння”.

Крадіжки мобільних телефонів скоював 28-річний молодик
Працівники Рівненського МВ УМВС встановили, що крадіжки восьми мобільних телефонів у Рівному упродовж 2009 року скоїв 28-річний рівнянин Олександр, який наразі перебуває в СІЗО.

Двоє здолбунівчан замерзли від переохолодження
15 жовтня було виявлено тіла двох чоловіків з ознаками загального переохолодження організму.
Загиблими виявилися 49-річний житель с. Орестів Здолбунівського району та 66-річний житель с. Глинськ цього ж району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору