Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному дочка провчила рідного батька. Від отриманих травм чоловік помер

Кримінал 14-сер, 2008, 10:039 prov 1 172
Прибувши за викликом на місце пригоди, працівники слідчо-оперативної групи зійшлися на думці, що чоловікові «допомогли» піти з життя. Надто вже підозріло поводила себе донька — вона помітно нервувала та уникала запитань правоохоронців про життя батька.
— Підозри співробітників міліції підтвердив і висновок судово-медичної експертизи, — розповідає виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Рівненській області полковник міліції Анатолій Бужанський. — Згідно із заключеннями експертів, смерть чоловіка настала внаслідок масивної крововтрати, внутрішньочеревної кровотечі, закритої тупої травми живота з ушкодженням кишечника. Отож, розшуковці розпочали свою роботу у напрямку встановлення зловмисника, який завдав страждань власнику оселі, що й стало причиною його смерті. Опитавши сусідів та з’ясувавши подробиці останнього дня життя загиблого, вони виявили, що алібі на момент смерті рівнянина повністю відсутнє у його доньки. Під тиском незаперечних доказів 29-річна жителька обласного центру невдовзі у всьому зізналась.
Підозрювана розповіла оперативникам, що з батьком у неї були напружені стосунки. Покійний начебто переписав свою квартиру на її брата. Тому образа стала між рідними наріжним каменем. Жінка розповіла, що вона вирішила «полякати» батька та запросила приєднатися чотирьох своїх знайомих рівнян. За послугу посприяти перевихованню 52-річного Василя вона, мовляв, заплатила їм… 75 гривень! Як виявилося пізніше, молодики перестаралися. Слідству ще доведеться встановити низку подробиць тієї жахливої ночі та з’ясувати не один епізод безжальних катувань 52-річного чоловіка озвірілою п’ятіркою. Саму ж ідейну організаторку насильства затримали відповідно до статті 115 КПК України.

Тамара ЛИСЕНКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору