Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині до смерті забили пенсіонера

Рівненська область 11-лис, 2011, 08:409 prov 1 446
До чергової частини Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області вранці 9 листопада зателефонував житель Костополя, котрий здійснював чергову щоранкову пробіжку. Чоловік біля дороги в лісопосадці на околиці міста Костопіль, неподалік залізниці, виявив тіло чоловіка.
На повідомлення керівництво Костопільського районного відділу УМВС відреагувало миттєво. До розкриття злочину були залученні не лише працівники райвідділу, але й експертно-криміналістична служба УМВС, які також одразу прибули на місце події. Очолив слідчо-оперативну групу начальник УМВС Василь Лазутко.
Провівши необхідні слідчі дії, міліціонерам вдалось встановити особу загиблого. Ним виявився 79-річний костопільчанин Василь. Судово-медичний експерт, провівши розтин тіла констатував, що смерть настала внаслiдок перелому під'язикової кістки, перелому рiжки щитовидного хряща, перелому 6-7 шийного вiддiлу хребта, крововиливу на рiвнi шийного хребця, численних ушкоджень та рани на голови.
За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 115 КК України. На даний час проводиться перевірка, встановлюється коло осіб, котрі можуть бути причетними до вбивства.
- Перспектива розкриття цього злочину більш, ніж успішна, - коментує начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко. - Наразі правоохоронці розслідують вбивство.

Вікторія КОРНЮША, Костопільський РВ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору