Рівне:

Створення та просування сайтів

Виконувач обов’язки Міністра внутрішніх справ України Юрій Луценко перебуває з робочою поїздкою на Львівщині

Львівська область 03-лют, 2010, 10:589 Lobanovskiy 866
Під час поїздки Юрій Луценко зустрівся з особовим складом Головного управління МВС України у Львівській області. Виконувач обов’язків Міністра зазначив, що в регіоні є позитивні напрацювання в боротьбі зі злочинністю. Зокрема, ефективно спрацювала міліція Львівщини з протидії наркозлочинності, організованій та вуличній злочинності. А серед напрацювань оперативників львівської міліції за минулий рік - розкриття пограбувань банківських установ та інші зухвалі резонансні злочини, серед яких і такі, що були скоєні проти іноземних громадян.
- Особливо актуальним у контексті проведення у Львові «ЄВРО-2012» є те, що в області було розкрито всі злочини проти іноземців, скоєні торік, - зазначив виконувач обов’язків Міністра внутрішніх справ України.
Також сьогодні Юрій Луценко відзначив правоохоронців, котрі розкрили та розслідували складні економічні злочини, сума збитків за якими сягає понад мільйон гривень.
- Приємно відзначити те, що в небагатьох областях, але, зокрема, на Львівщині багато резонансних економічних справ про розграбування коштів понад мільйон нарешті були завершені слідством, передані до суду. Саме невідворотність покарання є ключовим принципом, який може зупинити подальші мародерські дії чиновництва в такій важкій економічній ситуації, в якій перебуває сьогодні Україна, - зазначив Юрій Луценко.
Кращим працівникам міліції області виконувач обов’язків Міністра вручив грамоти, відомчі відзнаки та присвоїв чергові спеціальні звання.

ДЗГ та МД МВС України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору