Рівне:

Створення та просування сайтів

Досвід бере гору

Спорт 04-лют, 2010, 10:109 prov 1 158
Вже мало кого здивуєш, що у Рівному проходять всеукраїнські змагання з більярду. Завдяки зусиллям спортивно-більярдного клубу “Піраміда” наше місто стало одним із центрів цього виду спорту. Минулих вихідних саме у Рівному пройшов перший етап Кубка України з більярду серед юнаків, юніорів та дівчат “Вільна піраміда”.
За перемогу боровся 51 учасник з дванадцяти регіонів України. У кожній групі брали участь вихованці спортивно-більярдного клубу “Піраміда”. Найкраще серед господарів виступив Анатолій Анісімов. Рівнянин у фіналі юніорів поступився срібному призеру чемпіонату Європи Максиму Коленку — 3:6. Попри великий відрив у рахунку, поєдинок видався напрочуд впертим. Киянину вдалося здобути перемогу завдяки більшому досвіду. З чотирнадцяти учасників серед юніорів було п’ятеро рівнян.
Найбільш чисельною виявилася група юнаків — 24. Рівне представляло 7 учасників, серед яких був наймолодший спортсмен турніру — восьмирічний Артур Балакін. На жаль, взяти участь у боротьбі за нагороди рівнянам не вдалося. Андрій Люльчик поступився одеситу Михайлу Онищенку, який і став переможцем рівненського етапу Кубку України. Абсолютний чемпіон в свої віковій групі здолав іванофранківця Олега Шрамка.
Серед тринадцяти дівчат (четверо рівнянок) виділялися своєю майстерністю Марія Пудовкіна (Дніпропетровськ) та Анна Котляр (Київ). Саме вони здобули право у фінальному протистоянні визначити переможця першого етапу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору