Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 10-травня, 2007, 17:409 prov 1 229
В російському місті Набережні Челни відбувся чотирнадцятий чемпіонат Європи з фудокан карате-до, в якому взяли участь 500 спортсменів з 21 країни. У віковій категорії 16-18 років у командному ката рівненські спортсмени Дмитро Краморов, Михайло Мочука, Олександр Дуда здобули бронзові нагороди. Найкращий результат серед дорослих у Володимира Смимонця. Всі зазначені спортсмени—вихованці Віктора Сидоровича, який на чемпіонаті був суддею. Зараз рівняни готуються до чемпіонату світу, що пройде у польському Лодзі 28 жовтня.

***

У суботу на рівненському мототреці пройшов другий етап чемпіонату України зі спідвею серед юніорів. Зі стовідсотковим результатом 15 очок з 15 можливих перше місце виборов Ярослав Полюхович (“Спідвей-Клуб-Трофимов”). Другим був Михайло Онешко — тринадцять очок, на третьому — Володимир Колодій — одинадцять. У змаганнях не брав участь найсильніший юніор України Андрій Карпов.

У класі мотоциклів з об’ємом двигуна 125 куб. см перемогу святкував Сергій Борисенко.

Не обійшлося без неприємностей: важку травму в першому заїзді зазнав один з лідерів класу 125 ”кубиків” Михайло Кривун, а у дев’ятому старті спалахнув мотоцикл Андрія Комончука, який вдалося загасити лише за допомогою пожежної машини.

***

Продовжує демонструвати чудову фізичну форму ветеран рівненського спідвею Володимир Трофимов. Він виборов восьме місце у першому відборі на Гран-Прі по довгому треку, що відбувся у Чехії. На тренуваннях у ветерана українського спідвею поламався єдиний двигун. Тут на допомогу прийшов чеський гонщик Ярослав Птах, який дав свій. Зайняте місце дозволяє виступити у фінальному відборі, що пройде у Німеччині 23 вересня.

***

Підтвердив свій високий рівень рівнянин Олександр Бережнюк на другому етапі “Українського тенісного туру” у віковій групі до 18 років. В одиночному розряді він здолав Олега Долгошеєва із Сєвєродонецька — 6:1, 4:6, 7:5 — і став переможцем, а в парному розряді був кращим із донеччанином Віктором Мужичуком. Згодом рівнянин разом із білорусом Андрієм Василевським у фіналі обіграли пару Олег Долгошеєв (Сєвєродонецьк) – Михайло Зорін (Донецьк).

***

У хорватському Загребі відбувся перший етап Кубка світу з греблі на байдарках і каное. Рівнянин Петро Крук разом із дніпропетровцем Русланом Джалиловим був шостий на дистанціях 500 та 1000 метрів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору