Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 11-лют, 2010, 10:379 prov 945
27 днів пролежав під руїнами
І залишився живим гаїтянин. Фахівці називають подію справжнім дивом. У момент землетрусу чоловік був на ринку. Саме там, під уламками бетону його знайшли родичі.
Зараз постраждалий у польовому госпіталі. Повідомляється, що чоловік дуже кволий. За його життя борються лікарі. “У це важко повірити, але як виявилося, немає нічого неможливого. Чоловіка до нас внесли його родичі. У нього крайній ступінь зневоднення. Пацієнт знаходиться у відділенні інтенсивної терапії. Ми вводимо йому ліки внутрішньовенно. Думаю, чоловік видужає”, - говорить Дашьянта Джаявера , лікар польового госпіталю університету Майамі.

США позитивно оцінили вибори
“Сполучені Штати позитивно ставляться до того, як український народ провів 7 лютого другий тур президентських виборів. Вони за попередніми висновками отримали позитивну оцінку міжнародних спостерігачів”, – заявило Посольство США.
“На цих виборах була можливість обирати серед чималої кількості кандидатів у спокійній атмосфері, і ЗМІ могли вільно висвітлювати події. Ми вітаємо той факт, що явка виборців була високою. Проведення і першого, і другого турів засвідчило, що зроблено ще один крок у напрямку зміцнення української демократії”, – також зазначається в заяві.

Прихильники Януковича прибули до Києва
Для участі в масових акціях на підтримку кандидата в президенти Віктора Януковича до Києва з регіонів України привезли майже дві тисячі осіб. Як повідомили в центрі громадських зв’язків ГУ МВС України в Києві, у вівторок, 9 лютого, в столицю приїхали 43 автобуси з 1832 прихильниками Партії регіонів. Вони прибули із Запоріжжя, Донецька, Луганська, Херсона, Кіровограда, Житомира, Київської області.

Ірану загрожують санкції
США та країни Заходу звинувачують Іран у розробці ядерної зброї під прикриттям програми мирного атома. Рада Безпеки ООН прийняла кілька резолюцій і наклала на Іран санкції, вимагаючи від нього відмовитися від розробок.
Тегеран всі звинувачення відкидає, заявляючи, що його ядерна програма спрямована виключно на задоволення потреб країни в електроенергії. У відповідь глава Пентагону переконує, що іранська ядерна програма може спричинити гонку озброєнь на Близькому Сході. Санкції щодо Ірану застосують в найближчі тижні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору