Рівне:

Створення та просування сайтів

Міліціонери Закарпаття проводять «чистку» курортних зон від «нічних метеликів»

Закарпатська область 16-лют, 2010, 10:389 Lobanovskiy 973
Міліціонери Закарпаття проводять «чистку» курортних зон від «нічних метеликів»
Незважаючи на численні заходи, які проводять працівники міліції, аби знешкодити злочинні групи, причетні до створення місць розпусти, сутенерства і звідництва, повністю викоренити таке ганебне явище як секс-промисел, на жаль, не вдається. Найбільше представниці давньої професії «тусуються» у місцях відпочинку, особливо у т.зв. курортних сезонах.
У зимовий період у гірських районах Закарпаття розгортають активну діяльність гірськолижні бази, різні заклади відпочинку. Це й привертає до таких місць організаторів секс-індустрії. Стати їм на заваді була покликана спецоперація під умовною назвою «Карпати», яку проводили нещодавно працівники закарпатської міліції.
Звісно, крім закладів відпочинку, працівники міліції відпрацьовували й місцеві ринки, інші місця, де могли фігурувати особи, які представляють оперативний інтерес. Інформація про подібних ділків збиралися по крупинці. Так, в Ужгороді правоохоронці виявили на одному з ринків молодика, який реалізовував диски, що містять твори порнографічного характеру. Подібним заняттям промишляв і мукачівець Отто. Він збув покупцеві три диски з пікантними фільмами. Не вдалося уникнути зустрічі з працівниками міліції і 20-річному ужгородцеві Івану. Цей юнак також продав ровеснику диск з порнофільмами. У всіх випадках диски та гроші вилучено, а винуватців притягують до відповідальності.
Крім цього, у поле зору оперативників потрапив непрацюючий 26-річний житель Сваляви Сергій. Молодик вирішив не шукати офіційну роботу, а заробити швидко і відразу. Для цього молодий господар надав своє помешкання двом жителям району, котрі мали намір провести вільний час у гарячих любовних утіхах. За «оренду» кімнати Сергій отримав 70 гривень. Але «парочку» на «гарячому» затримали працівники ВБЗПТЛ. Як з'ясувалося, Сергій систематично надавав своє житло любителям «палкого сексу» за певну винагороду. Аналогічний бізнес організувала й жителька м. Виноградів, 48-річна Тетяна.
За словами оперативників, упродовж спецоперації зафіксовано дев’ять фактів таких злочинів. За кількома уже порушені кримінальні справи. І хоча відпрацювання завершилося, однак боротьба із секс-бізнесменами триває.

Іван Ладжун, ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору