Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські митці писатимуть “в Шухляду”

Рівненська область 16-лют, 2010, 10:459 Lobanovskiy 1 592
16 лютого у малій залі, що на першому поверсі Рівненського будинку вчених відбудеться презентація новоствореного літературно-наукового альманаху “Шухляда”.
Назва нового на Рівненщині видання не є випадковою адже за радянських часів багато хто писав “у шухляду” побоюючись переслідувань, зараз хоч часи змінилися, але видавати книжки в Україні занадто дорого. Письменників, які пишуть українською мовою майже не друкують. А вони не можуть вічно писати в “шухляду”.
Рівненські літератори пропонують дещо нестандартний вихід із ситуації — писати в “Шухляду” новий літературно-мистецький альманах, який, як сподівається творчий колектив видання невдовзі зможе розірвати зачароване коло Байдужості та Не-читання.
У перший номер “Шухляди” увійшли твори та наукові праці молодих літераторів: Вікторії Каневської, Іванни Голубюк, Віталія Максимчука, Марини Філонюк, Максима Савчука, Богдана Філатова, Максима Карповця, Олега Чорного, Романа Романюка, Леоніда Стрельника, Ігора Павлюка, Вікторії Ікрової, Олени Черніговець, Анни Свентах, Олега Овдіюка Сергія Штурхецького та фотороботи Андрія Матвіїва
Видання вдалося здійснити завдяки співпраці молодих митців Рівненщини, молодіжного літературно-мистецького обєднання “Шухляда”, Рівненської Незалежної-Медіа Профспілки, “Народної Самооборони” та просто небайдужих людей.

Учасники презентації:

Вікторія Каневська — головний редактор “Шухляди”,
Сергій Штурхецький — голова Рівненської Незалежної Медіа-Профспілки
Андрій Матвіїв — журналіст та фотохудожник
А також молоді митці Рівненщини

Початок заходу о 15:00
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору