Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові два тижні не могли розібратись, кому ховати бабусю

Львівська область 18-лют, 2010, 08:359 Lobanovskiy 929
У Львові в одному з помешкань два тижні пролежало тіло жінки похилого віку, його просто не було кому поховати. Родичам байдуже. А ЖЕК покладався на близьких пенсіонерки.

Вісімдесятип'ятирічну бабусю щодня бачили сусіди. Та коли старенька кілька днів не виходила з оселі, мешканці будинку запідозрили недобре.

Ганна Сомик, сусідка:

- Ми бачили, що її нема - день, два, три. Сусід приходить, каже: "Нема". Ми так і знали, що вона там десь лежить, але вона закрилася. Он той верхній замок як розбивали, а знизу закрилася на шуфригу.

У пенсіонерки не було сім'ї, тож працівникам комунального управління довелося розшукувати далеких родичів померлої. Проте, вони не захотіли подбати про поховання бабусі й відмовилися допомогти працівникам ЖЕКу ввійти до квартири.

Олег Стрийняк, директор комунального підприємства:

- З'явилися родичі, які сказали, щоб ми відкрили хату. Але квартира є приватизована, ми сказали, ми не маємо права відкривати, тим більше, таких запахів з квартири не було. Ми сказали, щоб вони квартиру відкрили, то ж їхня родичка, вони відмовились і поїхали назад в місто Самбір. За проханням сусідів - вже було ясно, що вона там є в тій квартирі, - ми відкрили двері, труп був в квартирі.

Тіло пенсіонерки пролежало в морзі тиждень, увесь цей час близькі та ЖЕК з'ясовували, кому ж ховати небіжчицю. Зрештою, відвезли на цвинтар бабусю родичі.

Ірина Баранич, Михайло Заярнюк, Львів, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору