Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронці «кришували» потужний канал контрабанди

Україна і світ 11-кві, 2008, 09:459 prov 991
За даними оперативників, зловмисники налагодили міжнародний контрабандний канал перевезення товарів виробництва Китаю та Гонконгу до Російської Федерації. З Одеси контрабанда доправлялася залізницею та вантажівками у Харківську область у перевалочний пункт. На території промислової бази «Агромаркет», розташованої за 20 км від митного посту «Козача Лопань», товар завантажували у невеликі автомобілі-буси (переважно УАЗ) та доправляли до Російської Федерації. Звідти машини поверталися з іншим контрабандним товаром, у тому числі російського виробництва.
Під час огляду бази контрабандистів працівники міліції виявили п’ять вантажівок. В них, зокрема, знаходилось: 25 тонн товарів народного споживання китайського виробництва, тюки з білизною виробництва Гонконгу, коробки з автомобільними дзеркалами виробництва РФ. Крім цього, правоохоронці знайшли в ангарі 41 гральний автомат іноземного виробництва, ще 22 баули з білизною, близько 300 одиниць запчастин до автомобілів російського виробництва, зокрема, редуктори для вантажівок, та 20 коробок з автомобільними дзеркалами, також виробництва РФ. Орієнтована сума вилученого – 5 млн. гривень.
Служба внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України наразі перевіряє причетність до викритого каналу контрабанди та бази контрабандистів окремих працівників правоохоронних органів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору