Рівне:

Створення та просування сайтів

На 21 підприємстві Рівного зменшились обсяги виробництва

Останні новини 04-лип, 2008, 10:029 prov 1 516
Спад виробництва у січні - травні 2008 р. допустили 21 підприємство міста, або 36,2 % їх загальної кількості, а саме: ВАТ "Рівнеазот", ТзОВ "Акорд-С", ЗАТ "Рівнестиль", АТ "Кондитерська фабрика", ВАТ "Рівень", ТзОВ "Радема", ДП "Бурштин України", ЗАТ "Водограй-Рівне" та інші.
Основною причиною спаду виробництва продукції у хімічній та нафтохімічній промисловості, що значно вплинула на загальноміські обсяги, є зупинка на ВАТ "Рівнеазот" виробництва адипінової кислоти, частка виробництва якої в цілому по підприємству склала близько 18 %.
У виробництві харчових продуктів, напоїв спад склав 4,2 %.
З метою покращення ситуації, яка склалася з початку поточного року в м.Рівне з виробництвом промислової продукції, постійно проводиться відповідна робота.
Для визначення додаткових можливостей з нарощування обсягів промислової продукції іншими підприємствами, протягом першого кварталу поточного року заступником міського голови спільно з працівниками управління економіки міста відвідані 15 промислових підприємств, серед яких 7 підприємств - найбільших виробників промислової продукції. За результатами зустрічі з керівниками цих підприємств затверджені додаткові заходи, спрямовані на зростання обсягів промислового виробництва у 2008 році.
16 травня 2008 року питання забезпечення зростання випуску промислової продукції було розглянуто на нараді в обласній державній адміністрації, куди запрошувались керівники найбільших промислових підприємств міста, що допустили спад виробництва, за результатами якої розроблені та затверджені відповідні заходи, спрямовані на нарощування обсягів виробництва та орієнтовні терміни виходу на минулорічний рівень, — повідомили з інформаційно-аналітичного відділу міськвиконкому.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору