Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 25-лют, 2010, 09:539 prov 1 223
Не вдалося єдиній представниці Рівного поборотися за нагороди на зимовій Олімпіаді у Ванкувері. Фрісталістка Ольга Полюх, посівши 20 місце у кваліфікаційних стрибках, не потрапила у фінал. Не вдалося подолати кваліфікцію жодній з українок. До речі, у кваліфікації найкращий результат показала рівнянка Алла Цупер, яка вже не перший рік виступає за Білорусь. Фінал змагань з жіночої акробатики відбувся сьогодні, о 5:30 за київським часом.
***
БК-93 ”Пульсар” втрачає гравців. Через важку травму на довгий час вибув з гри капітан команди Анатолій Дубнюк. Після зробленої операції спортсмен зможе відновити тренування тільки через вісім місяців. Крім того клуб залишив лідер команди Павло Улянко. Білоруський форвард поповнив ряди іванофранківської ”Говерли”. Натомість до Рівного повернувся Вадим Рєка, який виступав за БК-93 “Пульсар” у сезоні 2005-2006 років. 27 лютого рівняни прийматимуть вдома криворізький ”Кривбасбаскет”.
***
У півфіналі Кубка Іспанії з баскетболу ”Барселона” впевнено перемогла ”Валенсію” — 72:64. Команді, яка програла, не допоміг рівнянин Сергій Ліщук, який за 17 хвилин заробив п’ять очок та зробив чотири підбирання. У фіналі каталонці декласували одвічного суперника — мадридський “Реал” — 80:61.
***
На фінішну пряму вийшла відкрита зимова першість Рівного з футболу, присвячена пам’яті Володимира Шморгуна. У суботу команди зіграли матчі заключного одинадцятого туру: запасне поле стадіону ”Авангард” — ”Фортуна” — ”Ребелс” — 4:0, “Славія” — ”Омеляна” — 2:1, ”ДЮСШ-Верес-93” — ”Власт” — 2:1, ”Водник” — ”Вінер” — 4:0, ”КОЛІСП-94” — ”ОНІКС” — 3:2; стадіон ”Олімп” — ”Рівес” — ”Старт” — 3:1, ”Спарта” — ”Райський сад” — 2:1, “Північ” — ”Будьмо” — 1:1, ”Курозвани” — ”Феміда” — 1:6, ”Карат” — ”Новий Корець” — 1:0, ”Забороль” — ”Квартал” — 2:1, стадіон ”Хімік” — ”Олімпік” — ”Продторгобладнання” — 5:0, ”Хімік” (юніори) — ”Каламбур” — +:-, ”Факел” — ”Мрія” — 4:4, ”ДЮСШ-Верес-95” — ”Калина” — 2:7, ”Городок” — ”КОЛІСП-Торпедо” — 3:3.
Після групового турніру шістнадцять кращих утворили пари однієї восьмої фіналу: ”Власт” — ”Райський сад” — 1:0, ”Каламбур” — ”Рівес” — 4:2, ”Славія” — ”Хімік” (юніори) — 4:2, ”Північ” — ДЮСШ-Верес-92” — 1:0, ”Хімік” — ”Омеляна” — 4:0, ”Будьмо” — ”Мрія” — 0:2, ”Карат” — ”Водник” — 1:0, ”Фортуна” — ”Факел” — 4:3. Переможці здобули грати у чвертьфіналі. Таким чином у суботу за вихід у півфінал боротимуться: ”Власт” — ”Каламбур”, ”Славія” — ”Північ”, ”Хімік” — ”Мрія”, ”Карат” — ”Фортуна”.
***
На мажорній ноті завершив груповий етап першості України з баскетболу серед жінок у вищій лізі БК ”Сузір’я-НУВГП”. Заключні ігри підопічні Валерія Жартуна провели у Тернополі проти місцевого колективу ”Універ” і двічі були сильнішими — 69:55 (20:9, 23:20, 19:10, 7:16) та 102: 53 (24:9, 27:14, 15:12, 36:13). Першого ігрового дня найрезультативнішими у гостей були: Вікторія Климюк — 17 очок, Людмила Сова — 12, Ганна Єремейчук — 11, а наступного — Ганна Єремейчук — 31, Тетяна Олексійчук — 19 та Вікторія Климюк — 18. Рівнянки провели всі 16 ігор у групі А і посіли друге місце — 28 очок. Стільки ж у столичного ”ТІМ-СКУФА” і дві зустрічі у запасі. Хмельницька ОДЮСШ не зможе наздогнати рівнянок — 20 ігор після 14 ігор. В іншому матчі хмельничанки двічі перемогли іванофранківський ПНУ — 84:53 та 78:46. БК ”Сузір’я-НУВГП” потрапив у фінальну частину.
***
У Рівному відбувся другий обласний турнір із ловлі риби на мормишку серед журналістів. Його організувала обласна організація Національної спілки журналістів. На озері Басів Кут 18 представнкиів різних засобів масової інформації впродовж трьох годин намагались наловити якомога більше маленьких рибинок. Перемогу здобув чинний чемпіон світу з ловлі на мормишку Богдан Дем’янчук з результатом — 509 грам. Його переслідувач Юрій Приходько з гощанської газети “Рідний край” наловив 342 грами риби.
***
Минулого тижня на Рівненському стадіоні технічних видів спорту було чути гул моторів — впродовж п’яти годин на доріжці працювала снігоприбиральна техніка. Місцями на доріжці сніг досягав 60-80 см у висоту, що змушувало навіть важку техніку буксувати при стягуванні снігової маси ближче до центру поля. Виконана робота дасть можливість швидше просохнути самому трековому полотну, що в свою чергу, за сприятливих погодних умов, дозволить взятися за безпосередню підготовку доріжки для тренувань.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору