Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 04-бер, 2010, 09:539 prov 1 430
На фінішну пряму вийшла відкрита зимова першість Рівного з футболу, присвячена пам’яті Володимира Шморгуна. Після групового турніру шістнадцять кращих утворили пари однієї восьмої фіналу: “Власт” — “Райський сад” — 1:0, “Каламбур” — “Рівес” — 4:2, “Славія” — “Хімік” (юніори) — 4:2, “Північ” — ДЮСШ-Верес-92” — 1:0, “Хімік” — “Омеляна” — 4:0, “Будьмо” — “Мрія” — 0:2, “Карат” — “Водник” — 1:0, “Фортуна” — “Факел” — 4:3. Після матчів однієї четвертої претендентів залишилося лише чотири: “Власт” — “Каламбур” — 1:2, “Славія” — “Північ” — 1:4, “Хімік” — “Мрія” — 5:0, “Карат” — “Фортуна” — 0:1. У неділю відбулися півфінали, які визначили фіналістів та невдах. В обох матчах, аби виявити переможця, довелося пробивати післяматчеві пенальті: “Каламбур” — “Північ” — 0:0 (за пенальті 4:5), “Хімік” — “Фортуна” — 1:1 (за пенальті 4:2). У суботу переможені зіграють у втішному фіналі за третє місце, а переможці розіграють перше місце.

***
У неділю стартує відкритий обласний турнір з футболу 2010 року “Меморіал Володимира Шморгуна” на призи газети “Вільне слово”. У змаганнях візьмуть участь дванадцять команд, серед яких одна з Луцька. Претенденти розбиті на дві групи. По дві кращі утворять півфінальні пари, переможці яких поборються за головний приз. Матчі пройдуть на запасному полі стадіону “Авангард”. І тур розпочнеться о 9.30.
***
Рівненська команда “Авангард-ПАС” перемогла у міжнародному традиційному турнірі з футболу в залі серед ветеранських команд у Хелмі. У фіналі рівняни по пенальті (основний час 3:3) здолали господарів. Приємно, що кращим воротарем турніру визнано голкіпера “Авангарда-ПАС” Руслана Ястремського.
***
Рівненська команда “Альбатрос” стала переможцем Кубка області з риболовного спорту (ловля риби на мормишку). Друге місце серед дванадцяти команд посів рівненський “Сапсан” і замкнув трійку призерів рівненський “Денір”. Змагання відбулися у селі Кустин Рівненського району.
***
У Сарнах пройшов чемпіонат області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1993-1995 років народження. У загальнокомандному підсумку перше місце виборола команда Сарненського району, на другому — колектив Рокитнівського району і на третьому — спортсмени Рівного. Загалом у змаганнях боролися за перемогу сто учасників.
***
В залі рівненського облцентру “Інваспорт” відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу серед інвалідів-спортсменів з порушенням ОРА, наслідками ДЦП та вадами зору. Серед п’ятдесяти учасників у своїх вагових категоріях перемогли: ОРА — Любов Чубик (в.к. до 48 кг), Оксана Гуревич (до 52 кг), Володимир Бандура (до 60 кг); ДЦП — Анастасія Горпиненко (в.к. до 48 кг), Роман Омелянчук (до 67,5 кг); зір — Роман Набухотний (до 75 кг), Роман Куров (67,5 кг), Галина Галінська (до 60 кг), Ольга Чайковська (до 48 кг), Володимир Копитюк (125 кг).
***
Команда Дубного стала переможцем у чемпіонаті області з веслування на байдарках і каное, який відбувся у Березному. Другими були господарі — команда Березнівського району, на третьому місці колектив Млинівського району.
***
У Києві відбулися змагання Кубка України зі спортивної гімнастики, в яких абсолютною чемпіонкою стала вихованка ДЮСШ № 1 (Рівне), майстер спорту України Євгенія Черній (тренери – Олена Довмат та Олена Коротєєва).

***
На мажорній ноті завершив груповий етап першості України з баскетболу серед жінок у вищій лізі БК “Сузір’я-НУВГП”. Заключні ігри підопічні Валерія Жартуна провели у Тернополі проти місцевого колективу “Універ” і двічі були сильнішими — 69:55 (20:9, 23:20, 19:10, 7:16) та 102: 53 (24:9, 27:14, 15:12, 36:13). Першого ігрового дня найрезультативнішими у гостей були: Вікторія Климюк — 17 очок, Людмила Сова — 12, Ганна Єремейчук — 11, а наступного — Ганна Єремейчук — 31, Тетяна Олексійчук — 19 та Вікторія Климюк — 18. Рівнянки провели всі 16 ігор у групі А і посіли друге місце — 28 очок. Стільки ж у столичного “ТІМ-СКУФА” і дві зустрічі у запасі. Хмельницька ОДЮСШ не зможе наздогнати рівнянок — 20 ігор після 14 ігор. В іншому матчі хмельничанки двічі перемогли іванофранківський “ПНУ” — 84:53 та 78:46. БК “Сузір’я-НУВГП” потрапив у фінальну частину.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору