Рівне:

Створення та просування сайтів

Кільком десяткам рівнян виділили квартири

Актуально 25-лют, 2010, 10:169 prov 2 015
Рішення видати ордери на квартири у житловому багатоповерховому будинку, спорудженому за кошти Державної іпотечної установи, ухвалили на позачерговому засіданні члени Рівненського міськвиконкому.
Таким чином, як зазначали на засіданні, поставлено крапку в історії із заселенням новобудови, яка розпочалася кілька місяців тому. Тоді було вирішено віддати всі квартири людям, котрі перебували у загальноміській черзі на отримання житла. Згодом вийшло декілька урядових постанов, що регламентували розподіл іпотечного житла, які суперечили одна одній. Сталося так, що у черговиків, яким ще вчора давали житло, сьогодні його забирали і більшу частину мали спрямувати на силові структури.
Як повідомив секретар Рівнеради Юрій Торгун, рівненські чиновники відправили до Києва делегацію для з’ясування всіх питань у Кабміні та в Державній іпотечній установі. У результаті місто отримало 46 квартир. З них на загальноміську чергу виділено 37 помешкань, 9 – для силовиків, а не навпаки, як планувалося раніше.
Хоча незрозумілі питання все ж залишилися. Одне з них – приватизація квартир. Рівненські чиновники ще й досі не ознайомлені з механізмом її проведення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору