Рівне:

Створення та просування сайтів

Найбільшим і найвищим псом на Землі став дог Джордж

Україна і світ 25-лют, 2010, 10:179 prov 985
Звання найбільшого і найвищого пса на Землі отримав данський дог на прізвисько Джордж із штату Арізона. Собака в загривку досягає висоти 1,09 метра, важить 111 кг і вживає на місяць 50 кг їжі. Досягнення зафіксовано в Книзі рекордів Гіннеса, зазначено на “особистому” сайті Джорджа в інтернеті.
Книга рекордів Гіннеса спеціально направила в Арізону свого інспектора, щоб 15 лютого “зняти мірки” з чорного дога, який народився 17 листопада 2005 року. Пес виявився більшим за свого основного суперника - данського дога на прізвисько Титан із Сан-Дієго (штат Каліфорнія).
На сайті описано особливі прикмети гіганта. Він спить на супердвоспальному ліжку. Щоб напитися з-під крану на кухні, Джорджу доводитися нахилятися вниз над раковиною. Пес любить розташуватися на кріслі або на дивані, причому сидить по-людськи, зігнувши задні лапи.
Раніше на це почесне звання претендував ландсір Бумер (різновид ньюфаундленда чорно-білого кольору) також із США. Проте, розміри цього пса трохи скромніші. У довжину Бумер досягає “лише” 210 сантиметрів, а його вага – “всього” 80 кілограмів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору