Рівне:

Створення та просування сайтів

Баядера встановлює рекорди

Україна і світ 25-лют, 2010, 10:209 prov 1 170
Дегустаційний конкурс виставки “Продекспо-2010” у Москві не обійшовся без сенсації. Вперше в історії конкурсу виробник алкогольної продукції отримав Гран-прі відразу в двох номінаціях.
Вищими нагородами “Продекспо” журі відзначило українське підприємство “Національна горілчана компанія групи компаній “Баядера””- “За чудову якість горілки “Перша Гільдія” і “За постійну високу якість продукції заводу протягом 6 років”.
Бренди компанії “Баядера”, серед яких лідери українського ринку “Хлібний Дар” і “Цельсій”, встановили на “Продекспо” справжній рекорд, завоювавши найбільшу кількість почесних нагород - 18 з 32, якими нагороджені українські виробники. Причому, з трьох Гран-прі, привезених в Україну, дві належать саме компанії “Баядера”.
“В номінації “Горілка” перемогу здобула “Національна горілчана компанія групи компаній “Баядера””. Але вперше ми наголосили не тільки на тому, що була кращою горілка “Перша Гільдія”, але й на стабільності якості продукції цього заводу” , - розповідає голова дегустаційної комісії Олексій Зайцев. - Я із задоволенням вітаю компанію “Баядера”, її споживачів та клієнтів. Упевнений, що їхня кількість буде постійно зростати, тому що якість напоїв, звичайно, викликає захоплення”.
Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв “Продекспо” за правом вважається однією з найбільш авторитетніших у Європі. Цього року в ній взяли участь понад 1800 компаній з 57 країн світу. Головна подія виставки - Міжнародний дегустаційний конкурс з алкогольної продукції - найпрестижніший конкурс спиртних напоїв у Росії і в усій Східній Європі. Цьогоріч його проводили вдванадцяте.
Традиційно його учасники - провідні підприємства галузі, лідери українського, російського та світового алкогольних ринків. Переможців визначають міжнародні експерти - найкращі дегустатори з СНД та закордонних країн. Дегустація проводиться “сліпим” методом, тобто ніхто з членів журі не знає, алкоголь якої саме торгової марки дегустує.
Цього року за право називатися кращими змагалися 192 підприємства. У конкурсі взяли участь 582 напої з 34 країн світу від Японії до Сполучених Штатів Америки. За оцінками експертного журі конкуренція в лікеро-горілчаній номінації була надзвичайно високою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору