Рівне:

Створення та просування сайтів

Юний герой з Тернопільщини отримав нагороду МНС

Тернопільська область 25-лют, 2010, 11:469 Lobanovskiy 966
15-річний мешканець села Медведівці Бучацького району Ігор Атаманюк відзначений в рамках Всеукраїнської акції "Герой-рятувальник року — 2009".
Про це Провінційці повідомили у ГУМНС України в Тернопільській області.


Вчора під час урочистої церемонії у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій юний герой з Тернопільщини отримав з рук Міністра Володимира Шандри диплом лауреата та цінний подарунок. Окрім Ігоря відзнаки отримали ще 12 громадян, які протягом 2009 року виявили героїзм і мужність під час порятунку людей у різних надзвичайних ситуаціях.
Раніше, 16 вересня, в Міністерстві в рамках урочистих заходів з нагоди Дня рятівника Ігор Атаманюк отримав Медаль «За врятоване життя» та грамоту з особистим підписом Президента України.
Наприкінці травня минулого року 7-річна Наталя Слободян та її дев’ятирічний брат Сергій, мешканці села Медведівці Бучацького району, пішли до місцевого ставку. Дитяча цікавість привела їх до човна, який стояв біля берега. Наталя заскочила на нього, а той несподівано почав відпливати від берега. Не втримавшись на хиткій поверхні дівчинка впала у воду.
В цей час поблизу проходив Ігор Атаманюк з товаришем. Почувши крики і побачивши що відбувається, хлопці одразу підбігли до берега.
Не зволікаючи, школяр стрибнув у воду, вхопив перелякану дівчинку та витягнув її на берег. Так було врятоване людське життя.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору