Рівне:

Створення та просування сайтів

В Ужгороді згоріла іномарка, а власник що знаходився під автівкою отримав опіки

Закарпатська область 25-лют, 2010, 11:599 Lobanovskiy 793
Днями ремонт «залізного друга» закінчився для 58-річного автолюбителя пожежою, внаслідок якої він був госпіталізований до Ужгородської ЦРЛ з опіками верхніх кінцівок ІІ ступеня, а його старенький OPEL KADETT був повністю знищений вогнем.
Виконуючи роботи по ремонту власного автомобіля, 58-річний господар, що перебував в оглядовій ямі, ненароком зачепив електролампу. Через велику кількість легкозаймистих речовин у ямі, достатньо було іскри аби розігралося вогняне дійство – вогонь миттєво охопив іномарку та одяг на чоловікові.

Свідком загорання в гаражі по вулиці Бабяка, що в обласному центрі, випадково став сусід по гаражу, який і допоміг власнику загасити вогонь на одязі, кинувши його в калюжу перед «автомайстернею».

Пожежу в гаражному приміщенні було ліквідовано двома відділеннями ужгородських рятувальників, які оперативно прибули до місця виклику. Але достатньо кількох хвилин, аби автомобіль вигорів вщент.

ак через порушення правил пожежної безпеки під час ремонтно-зварювальних робіт, власник спричинив собі збитків у розмірі 10-ти тисяч гривень.

Центр пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору