Рівне:

Створення та просування сайтів

Палаючий легковик ледве не вибухнув

Кримінал 02-чер, 2005, 15:599 prov 1 022
Минулого тижня до пожежно-рятувальної служби міста Рівного надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Басівкутській 121. Про це повідомили із ГУ МНС України у Рівненській області.
Коли рятувальники прибули на місце виклику, то встановили, що пожежа виникла в приміщенні автогаражу. Зі слів робітника стало відомо, що загоряння почалося під час ремонту легкового автомобіля. До того ж він повідомив, що всередині знаходяться два кисневих балони.
Діяти слід було миттєво, адже в разі вибуху наслідки були б фатальними, оскільки гараж знаходиться в житловому секторі. До того ж вогонь поступово перекидався на прибудовані господарські будівлі. Незважаючи на реальну загрозу, рятувальники розпочали боротьбу з вогнем. Внаслідок тактично грамотних дій Рівненських вогнеборців, уже за 20 хвилин пожежа була локалізована.
При розслідуванні причини загоряння співробітники МНС встановили, що пожежа сталася внаслідок порушення правил пожежної безпеки при проведенні газозварювальних робіт з ремонту легкового автомобіля.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору