Рівне:

Створення та просування сайтів

Згоріло 11 хлівів

Кримінал 31-травня, 2007, 19:299 prov 1 487
Пожежа

Згоріло 11 хлівів


Близько другої години ночі 23 травня на пункт зв’язку Корецького районного відділу ГУ МНС поступило тривожне повідомлення, що в місті Корці на вулиці Київській пожежа: горять хліви і вогонь швидко наближається до двоповерхового житлового будинку.

Як повідомив інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області Микола Прокопчук, уже через хвилину нічними вулицям райцентру мчали пожежні автомобілі. За 10 хвилин бойовий розрахунок чергового караулу вже був на місці події. На час прибуття вогнеборців вогонь уже повністю господарював у будівлях, розташованих в один ряд. Оскільки ці будівлі в основному були перекриті руберойдом, що має велику активність горіння та виділяє густий і ядучий дим, пожежа швидко набрала значних обертів. Часу на роздуми не залишалось, адже за декілька десятків метрів розташований багатоквартирний житловий будинок, а схвильовані громадяни плекали надію, що рятувальники не допустять розповсюдження полум’я на їхні помешкання. Швидко здійснивши бойове розгортання, бійці МНС розпочали боротьбу із вогнем. Понад три години напруженої роботи знадобилося особовому складу пожежного підрозділу щоб ліквідувати пожежу.

Незважаючи на всі докладені зусилля вогнеборців, пожежа знищила 11 господарських комор та хлівів загальною площею 100 метрів квадратних. Поряд із цим, врятовано двох свійських тварин, 15 господарчих будівель та гаражів, всього на 50 тисяч гривень. Вогнеборці не допустили можливості розповсюдження вогню на 24-квартирний житловий будинок.

У ході опитування свідків події фахівці ГУ МНС України в Рівненській області встановили, що пожежа була виявлена надзвичайно пізно, що і стало основною причиною збитків. Наразі всі обставини та причини загоряння, а також матеріальні втрати встановлюються
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору