Рівне:

Створення та просування сайтів

На депутата рівенської обласної ради було скоєно напад [ВІДЕО]

Рівненська область 01-бер, 2010, 10:429 Lobanovskiy 1 075
Чиновник із Рівненщини став жертвою нападу. На депутата облради В'ячеслава Пугайка накинулися дорогою додому, коли він вийшов з автомобіля. Однопартійці постраждалого говорять про замах на його життя. Сам постраждалий, депутат і бізнесмен, від коментарів утримується.
Депутат-будівельник В’ячеслав Пугайко саме повертався додому власним автомобілем, коли на нього напали невідомі в темних масках. Зі слів постраждалого, його били трубами та битками.
Олег Ковальчук, однопартієць постраждалого:
- Дорога була перекрита гіллям та коробками, він вийшов, аби убрати це все - і тут вискочили 3-4 невідомих і почали бити його з криками "бий його" битами і трубами по різним частинам тіла. Вирвався від них, вскочив до свого авто та закрив двері, вони почали бити авто і скло.
Щойно втік, одразу зателефонував до міліції та повідомив про замах.
Тетяна Гордійчук, помічник керівника Рівненського МВ міліції:
- До чергової частини надійшло повідомлення від 44-річного рів нянина В’ячеслава Угайка, що невідомі нанесли йому тілесні ушкодження та побили його автомобіль. На даний час проводяться слідчі дії, встановлені на на з’ясування осіб, які нанесли тілесні ушкодження чоловіку.
У лікарні постраждалому депутатові зашивали голову. Крім того, зафіксували забої рук і ребер. Сьогодні В’ячеслав Пугайко уникає контактів із пресою та лікується вдома. Колеги постраждалого розповідають, що на сесію облради він не з’явиться за станом здоров’я. Сам постраждалий депутат є керівником однієї з найбільших будівельних компаній регіону. А ще - фігурантом кримінальної справи, порушеної прокуратурою наприкінці 2009-го. Пана Пугайка звинувачують у розтраті трьох мільйонів державних гривень, виділених на зведення житлового будинку.
Юрій Мельник, заступник прокурора Рівненської області:
- Резонансна кримінальна справа. Ця особа є депутатом обласної ради, пред’явлено вже обвинувачення. Спочатку було порушено кримінальну справу, зараз пред’явлено обвинувачення Пугайку за частиною 5 статті 191 ККУ. І на даний момент завершено слідство, зараз обрано запобіжний захід Рівненським міським судом застава, застава у сумі 25 тисяч гривень.
За словами однопартійців постраждалого, напад В’ячеслав Пугайко зі своєю професійною діяльністю не пов’язує, оскільки напередодні не отримував жодних погроз.

ВІДЕО
Тетяна Корпусова, Богдан Кравчук, Рівненська область, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору