Рівне:

Створення та просування сайтів

Волинським міліціонерам поліпшили житлові умови

Волинська область 01-бер, 2010, 10:449 Lobanovskiy 878
Напередодні професійного свята патрульної служби міліції від міської влади та Управління МВС України у Волинській області 12 правоохоронців отримали ключі від нових помешкань.
Подарунок правоохоронцям передав луцький міський голова Богдан Шиба, який наголосив, що навіть попри економічну кризу на Волині вдалося все ж таки виділити для правоохоронців такі потрібні їм оселі.
- В подальшому міська влада не планує зупинятись на початому. Основними чинниками покращення роботи працівників органів внутрішніх справ є забезпечення їх належними умовами праці, відпочинку, лікування та житлом. Тому надалі ми плануємо втілити в реальність ряд ідей щодо покращення соціального статусу міліціонерів, - зазначив пан Шиба.
Присутній на урочистостях начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Віктор Швидкий привітав винуватців свята з отриманням такого цінного подарунку та вручив ключі від кімнат.
- Ви щоденно ризикуєте власним життям, здоров’ям заради спокою та благополуччя у місті. Для працівників патрульної служби це чи не найкращий подарунок. Адже саме на їхні плечі покладено таку відповідальну місію - охорону громадського порядку нашого міста. Саме вони, повертаючись з нічного патрулювання, потребують місцини, де б можна було відновити свої сили та відпочити, - розповів Віктор Васильович.
Під час вітального слова пан генерал наголосив на самовідданості начальника Луцького міськвідділу УМВС полковника міліції Романа Крохмаля. Саме завдяки наполегливій праці цієї людини було залучено інвесторів до ремонту житла для міліціонерів. Добрим словом згадали і працівників відділу капітального будівництва Управління МВС України у Волинській області.
Загалом квартирне питання для правоохоронців – це чи не найважливіша болюча проблема, яку не так просто вирішити, адже протягом останніх років питання фінансування будівництва в системі МВС за рахунок державного бюджету є вкрай складним. Тому керівництво УМВС України у Волинській області докладає неймовірних зусиль, щоб забезпечити працівників органів внутрішніх справ житлом, службовими приміщеннями, закладами охорони здоров’я та освіти. Сьогодні питання залучення позабюджетних коштів від меценатів та спонсорів у цій сфері набуває першочергового значення.
Кімнати для працівників патрульної служби виділено в одному з гуртожитків міста Луцька. Вони повністю відремонтовані та укомплектовані всім необхідним для проживання, розраховані на четверо чоловік.
Голова Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ України Володимир Буравський звернувся до тих, хто отримав ключі від даху над головою, з теплими словами вітання. Побажав, щоб в оселях цих людей панувало добро, щастя, достаток, здоров’я. А холодна погода не вплинула на святковий настрій. І ще - щоб завжди пам’ятали і відчували на душі тепло від того, що керівництво обласного управління міліції дбає про них і бажає створити такі умови, щоб кожен почувався комфортно.

Юлія Сіліч, ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору