Рівне:

Створення та просування сайтів

Заступник міського голови відповів на телефонні звернення хмельничан

Хмельницька область 03-бер, 2010, 11:089 Lobanovskiy 962
Запитання традиційної прямої телефонної лінії "Міська влада відповідає" сьогодні приймав заступник міського голови Іван Прокопець. Впродовж години до влади міста від хмельничан надійшли питання різноманітного характеру. Зокрема, порушувалась проблема капітального ремонту вулиці Житньої, що в мікрорайоні Книжківці, знесення аварійних дерев біля будинку на вулиці Зарічанській, 6/4, можливого підтоплення вулиці Львівське шосе. Серед інших, цікавились мешканці графіком заїздів у рекреаційний центр сімейного типу із відновлення здоров'я дітей-інвалідів та інших груп населення з обмеженими можливостями "Берег надії". Кожне звернення заступник міського голови Іван Прокопець детально роз’яснив. Також дав конкретні доручення керівникам відповідних виконавчих органів міської ради для розв’язання порушених проблем з наступним наданням жителям міста письмових відповідей.
В ході проведення прямої телефонної лінії, Іван Прокопець відповів на численні запитання журналістів, які традиційно беруть участь у спілкуванні влади міста зхмельничанами.
Журналісти цікавились наявністю у міському бюджеті коштів на проведення ремонту доріг обласного центру. Відповідаючи на це запитання заступник міського голови зауважив, що на капітальний та поточний ремонти доріг у цьому році планується виділити з міського бюджету близько 15 млн. гривень.
Переймались журналісти середньою вартістю квадратного метра житла та ситуацією у місті із будівництвом житла, зокрема, індивідуальної забудови. Іван Прокопець зазначив, що для цієї потреби є 28 га землі на вулиці Раскової, які планується згідно черги роздати хмельничанам за умови внесення ними до міського бюджету фінансового внеску на обладнання інженерних комунікацій.
На запитання щодо будівництва в поточному році значних об’єктів за кошти міського бюджету Іван Юрійович поінформував, що на стадії закінчення перебуває надзвичайно важливе для міста Хмельницького будівництво протитуберкульозного диспансеру на вулиці Житецького. Лікувальний заклад розрахований на 150 відвідувань у зміну та близько 50 пацієнтів стаціонару. Завершується будівництво спортивного комплексу площею 1000 кв. м на вулиці Прибузькій, 11. На будівництво кожного із об’єктів з бюджету міста було виділено понад 2 млн. гривень.
Іван Прокопець поділився планами щодо будівництва найближчих два роки 3-х плавальних басейнів для загального користування на вулицях Чорновола, Зарічанській і у мікрорайоні Озерна та 2-х льодових катків.
Також під час спілкування із журналістами Іван Юрійович торкнувся питань реконструкції Привокзальної площі, сміттєпереробного заводу, фінансової підтримки ХКП "Електротранс".
На завершення заступник міського голови висловив переконання, що до прийняття бюджету міста на поточний рік, надходження до міської казни дозволять забезпечити виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на достатньому рівні.

Хмельницька міська рада
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору