Рівне:

Створення та просування сайтів

Волинський податківець за хабара сяде на п’ять років

Волинська область 05-бер, 2010, 11:559 prov 1 152
Згідно з вироком суду, начальника відділу Володимир-Волинської ОДПІ визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.
За наслідками здійснення спільних оперативно-розшукових заходів відділу внутрішньої безпеки при ДПА у Волинській області УВБ ДПА України та спецпідрозділу УСБУ у Волинській області, 3 грудня торік Володимир-Волинський міжрайонний прокурор порушив кримінальну справу відносно начальника відділу Володимир-Волинської ОДПІ.

Карну справу порушили за фактом одержання службовою особою хабара за виконання в інтересах того, хто дає хабара будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища, поєднане з вимаганням хабара, за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України.

У лютому 2010 року Володимир-Волинська міжрайонна прокуратура завершила досудове слідство у цій кримінальній справі та скерувала останню для розгляду в Володимир-Волинський міський суд.

Згідно з вироком Володимир-Волинського міського суду від учора, 3 березня, начальника відділу Володимир-Волинської ОДПІ визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади строком на 2 роки.

Нагадаємо, місяць тому Луцький міськрайонний суд засудив до п’яти років позбавлення волі керівника відділу ДПА в області за отримання хабара.

ЗІК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору