Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 11-бер, 2010, 12:419 prov 891
У суботу відбулися два заключні матчі відкритої зимової першості Рівного з футболу 2010 року, присвяченій пам’яті Володимира Шморгуна. Першими вийшли на запасне поле стадіону “Авангард” претенденти на третє місце “Каламбур” та “Фортуна”. Основний час не визначив переможця 2:2, а в післяматчевих пенальті кращими виявилися футболісти “Каламбура” (7:6). У вирішальному поєдинку зійшлися “Північ” та “Хімік”. Команда “Північ” проявила більше жаги до перемоги, забивши в кожному з таймів по голу, перемогла — 2:0. Після завершення змагань були нагородженні призери команд та кращі у номінаціях. Кращим воротарем став Микола Фокін (“Хімік”), захисником Анатолій Коломієць (“Північ), півзахисником Андрій Оксенюк (“Фортуна), нападником Артем Українець (“Каламбур). Кращим суддею визнано Сергія Миляна.
***
Відразу за міськими змаганнями стартував відкритий обласний турнір з футболу 2010 року Меморіал Володимира Шморгуна на призи газети “Вільне слово”. Дванадцять команд поділено на дві групи. Після попереднього етапу у фінал виходять по дві кращі, які визначать півфіналістів. Результати першого туру: “Славія” — “Авангард” — 0:0, “РОКО-Городок” — “Вотранс-ЛСТМ” — 1:1, “Случ” — “ДЮСШ-Верес” — 4:0, “Водник” — “ОДЕК” — 0:0, “Ізотоп-РАЕС” — “Хімік” — 1:2, “Гоща-Амако” — “Фортуна” — 5:0, “Ізотоп-РАЕС” — ”Авангард” — 2:1. Другий тур пройде у суботу на запасному полі стадіону “Авангард”.
***
У черговому турі іспанського чемпіонату ACB Liga з баскетболу “Валенсія” на виїзді перемогла “Манресу” — 84:82. Рівнянин Сергій Ліщук вніс свою частку у цей виграш — за майже дев’ять хвилин перебування на майданчику він набрав вісім очок та здійснив два підбирання.
***
В суботу та неділю відбулися матчі чемпіонату Вищої жіночої ліги, які завершили перший етап змагань. У групі А “ТІМ-СКУФ” (Київ) завдав двох поразок тернопільському “Універу” –109:34 та 120:64. Таким чином команда “ТІМ-СКУФ” (Київ) здобула 16 перемог і посіла перше місце. На другому — БК “Сузір’я-НУВГП” (Рівне) — 12 перемог та 4 поразки. Далі команди посіли наступні місця: 3 — ОДЮСШ (Хмельницький) — 8 перемог/8 поразок; 4 — “Універ” (Тернопіль) — 4 перемоги/12 поразок; 5 — ПНУ (Івано-Франківськ) – 16 поразок. По дві кращі команди з кожної групи – “ТІМ-СКУФ” (Київ), “Сузір’я-НУВГП” (Рівне), “Олімп-НАЕК” (Южноукраїнськ), “Регіна-Баскет-Бар” (Бар), ХАІ-”Прогрес” (Харків) і “Чайка” (Бердянськ) – протягом 11 березня – 18 травня 2010 року в рамках другого групового етапу визначать володарів 1-6 місць.
***
Наприкінці лютого в Києві Федерація мотоспорту України зібрала всіх призерів світових, європейських та внутрішніх змагань, які пройшли в 2009 році. У конференц-залі готелю “Русь” відбулася урочиста церемонія вручення нагород, без яких не залишилися й гонщики рівненського СК “Каскад”. Найбільш титулованим гонщиком команди став Михайло Онешко, який до медалі і диплома за 1 місце в Чемпіонаті України серед юніорів додав медалі за друге місце в командному Чемпіонаті України (УЛС) та за третє в Чемпіонаті України серед пар з Володимиром Колодієм-мол. Срібною медаллю та дипломом від федерації був відзначений Станіслав Мельничук, який завоював її на Чемпіонаті України серед юнаків (125 куб.см). Пам’ятним кубком, медалями та дипломами були нагороджені усі спортсмени клубу, які брали участь в УЛС в 2009р.
Не можна не відзначити подарунок від Європейської Федерації мотоспорту у вигляді пам’ятної рамочки з вигравіюваними прізвищами переможців фіналу КЕЧ, що проходив у польському місті Торунь. Представник Федерації Мотоспорту України передав цю нагороду разом з цінним подарунком Олександру Бородаю.
***
На чемпіонаті України з лижних гонок серед спортсменів середнього і старшого віку у Харкові абсолютним чемпіоном став Олександр Волошин-старший. На дистанціях 10 кілометрів класичним, 15 кілометрів ковзанярським стилем, а також на 10 кілометрів у дуатлоні (5 км – класичним і 5 км – ковзанярським стилем) Олександр виборов “золото”. До речі, ще один млинівчанин Юрій Осипчук у Харкові здобув загальне третє місце, а на 15-кілометровій дистанції ковзанярським стилем був другим.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору