Рівне:

Створення та просування сайтів

Обласна дитяча лікарня отримала нове обладнання

Суспільство 11-бер, 2010, 12:469 prov 1 180
Завдяки Всеукраїнській благодійній акції фонду “Серце до серця” в офтальмологічному відділенні Рівненської обласної дитячої лікарні з’явилося нове обладнання для діагностики та запобігання вадам зору у дітей.
— Уже четвертий рік поспіль активісти громадської молодіжної організації “Фундація Регіональних Ініціатив” та волонтери благодійного фонду “Серце до серця ” проводять збір коштів для закупівлі медичного обладнання, щоб мати змогу безкоштовно діагностувати та лікувати дітей, – розповіла координатор благодійної акції у Рівненській області Марія Димухаметова. – Під час акції волонтери у визначений день виходять у місто зі спеціальними скриньками і збирають гроші у перехожих, прикріплюючи їм на одяг паперові серця. Нині передано обладнання, яке купили за кошти, зібрані минулого року. А цьогорічна благодійна акція “Серце до серця ” у Рівному відбудеться вп’яте. Триватиме вона з 3 по 23 травня. Цього року кошти збиратимуть для неонатальних центрів.
У прес-конференції з нагоди передачі обладнання обласній дитячій лікарня, брали участь координатор акції, волонтер фонду “Серце до серця” на Рівненщині Марія Димухаметова, завідувач офтальмологічного відділення Рівненської обласної дитячої клінічної лікарні Василь Головень, представник управління освіти і науки РОДА Катерина Онищук.
Організатори також оприлюднили звіт щодо реалізації акції за минулий 2009 рік та оголосили старт нової кампанії на період 2010 року, де волонтером може стати кожен охочий.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору