Рівне:

Створення та просування сайтів

Кошти на безцінне дитяче здоров’я

Актуально 17-кві, 2008, 16:049 prov 1 271
Марафон є всеукраїнською акцією, а в нашій області його уже третій рік поспіль проводить Рівненська міська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив». Під час першої акції у 2006 році увагу акцентували на проблемах дітей з вадами слуху. Рівненщина тоді жваво підтримала ініціативу й упродовж одного дня понад 80 волонтерів зібрали дев’ять з половиною тисяч гривень. Таким чином, Рівне зайняло друге місце в Україні за кількістю зібраних коштів. А для Рівненської обласної лікарні закупили обладнання для лікування слуху у дітей.
У 2007 році фонд продовжив проведення акції з метою допомоги дітям з вадами слуху і провів її в усіх обласних центрах України. У результаті на Рівненщині було залучено вже понад 180 волонтерів, які зібрали 15,5 тис. грн.
Цього року акція проходить не лише в Рівному, а й охоплює інші міста – Острог, Дубно, Кузнецовськ, Сарни, Костопіль. Волонтери ходитимуть вулицями міст зі спеціальними скриньками, куди кожен перехожий зможе пожертвувати гроші і, таким чином, зробити внесок у добру справу. Натомість благодійники отримають спеціальні сердечка-наклейки, котрі засвідчуватимуть їхню участь у акції. Втім, аби попередити випадки шахрайства, організатори попереджають, що у всіх волонтерів будуть бейджики з кодами, що мають співпадати із кодами на скриньках.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору