Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 11-бер, 2010, 12:469 prov 904
Син обікрав матір
У Рівному правоохоронці затримали 39-річного мешканця обласного центру, який викрав пластикову картку в своєї матері та зняв із рахунку 1000 гривень.

Затримали підривника
В Острозькому районі Рівненської області працівники міліції затримали 31-річного мешканця міста Нетішин Хмельницької області. У чоловіка вилучили 200 грамів вибухівки.

На залізничному вокзалі знайшли травмовану жінку
У центральну районну лікарню Здолбунова госпіталізували 33-річну жінку. Її знайшли на залізничній колії. У потерпілої діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітки, перелом ребер та інші тілесні ушкодження, жінка була у стані алкогольного сп’яніння. Обставини отримання потерпілою тілесних ушкоджень зараз встановлюються.

Декана зловили на хабарі
У місті Рівне працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили заступника декана факультету одного з державних вищих навчальних закладів, який вимагав та отримав 2,3 тис. грн. хабара від студентів за успішне складання ними іспиту. Підозрюваного затримано. Прокуратура міста Рівного порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору