Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 12-кві, 2007, 20:299 prov 1 160
Корова вбила чоловіка

5 квітня в Гощанську центральну районну лікарню було доставлено жителя села Дроздів Гощанського району Володимира. Лікарі констатували в нього закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеня. Як з‘ясувалося пізніше, травми він отримав від власної корови. Лікарям не вдалося врятувати життя потерпілого.



Смерть від руки ровесника

У місті Кузнецовську на території дачного масиву на подвір’ї свого дачного будинку знайшли мертвим з травмою голови 20-річного місцевого жителя. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліція затримала його ровесника, який увечері 8 квітня на подвір’ї згаданої дачі заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарю. Як стало відомо, чоловіки, добре випивши оковитої, затіяли сварку, яка і завершилася так трагічно.



Рушниця як хабар

На Рівненщині працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили лісничого, який вимагав та отримав у якості хабара мисливську рушницю вартістю 2,3 тис. грн. від майстра лісництва за непритягнення до адміністративної відповідальності його та ще двох майстрів і двох лісників цього ж лісництва за незаконні вирубки дерев. Органи прокуратури порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 Кримінального Кодексу України (одержання хабара).



Знайшли утопленника

Неподалік села Люхча у Сарненському районі знайшли у річці Случ тіло 50-річного мешканця селища Клесів Володимира, який ще 6 березня , переїжджаючи гужовою підводою через лід, провалився і впав у воду.

Крадій ікон

Дубровицькі міліціонери затримали 32-річного Сергія Т. з Харкова, який зізнався у скоєнні двох крадіжок. Чоловік розповів правоохоронцям, що 30 січня з Свято-Хрестовоздвиженського храму в с. Сновидовичі викрав «Євангеліє», а в с. Біловіж з Свято-Воскресенського храму викрав «Дарохранительницю», ікону «Божої матері» та «Євангеліє». Нині слідчі перевіряють причетність чоловіка до аналогічних злочинів на Рівненщині.


За матеріалами ЦЗГ УМВС, ГУ МНС, ДАІ УМВС у Рівненській області сторінку ­підготувала Альона БОНДАР

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору