Рівне:

Створення та просування сайтів

Групова загибель на Рівненщині

Кримінал 11-бер, 2010, 12:509 prov 931
Як свідчить статистика, найбільша кількість пожеж виникає у житловому секторі. І нерідко до лиха призводить куріння господарів в нетверезому стані.
Саме любов до оковитої найчастіше призводить до трагедій, під час яких люди залишаються без даху над головою, а іноді й прощаються із життям. Черговий прикрий випадок стався в Млинівському районі. Об 11 годині 9 березня на пункт зв’язку районного відділу МНС надійшло повідомлення про те, що у селі Кораблище в приватному одноповерховому будинку виявлено тіла 87-річної Валентини та її сина Перта, 1957 року народженння.
Під час опитування сусідів, було з’ясовано, що односелці, помітивши дим, який виходив з дерев’яного житлового будинку, вирішили самотужки ліквідувати вогонь підручними засобами. Швидко приборкавши полум’я, в одній з кімнат будинку вони виявили бездиханні тіла. Згодом, провівши дізнання, працівники МНС встановили, що син господарки Петро, будучи п’яним, заснув у ліжку із запаленою сигаретою, внаслідок чого сім’я отруїлася продуктами горіння.
Алла Скомаровська, старший інспектор центру пропаганди ГУ МНС в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору