Рівне:

Створення та просування сайтів

Загибель матері та сина

Кримінал 27-лис, 2009, 11:069 prov 1 230
Як свідчить статистика, найбільша кількість пожеж і загорянь виникає у житловому секторі, здебільшого під час куріння мешканців у нетверезому стані. Саме любов до оковитої найчастіше призводить до трагедій, під час яких люди залишаються без даху над головою, а подеколи й прощаються із життям.

Черговий прикрий випадок стався в Дубровицькому районі. 18 листопада о 9 годині до місцевого пункту зв’язку РВ МНС надійшло повідомлення про те, що у селі Бережки. з вікон дерев’яного житлового будинку виходить дим. Чергова варта МНС негайно виїхали за призначенням. Не можна було гаяти ні секунди, адже в оселі могли перебувати люди. Швидко приборкавши загорання, рятувальники в одній із кімнат будинку виявили бездиханні тіла чоловіка та літньої жінки. Як згодом з’ясувалося, це були мама з сином. Провівши дізнання, працівники МНС встановили, що син господарки, Євгеній, зморений алкоголем, заснув у ліжку із запаленою цигаркою, внаслідок чого сім’я отруїлася продуктами горіння. Місцеві жителі характеризували Євгена з негативного боку, адже він ніде не працював, а за соціальну допомогу матері, яка після інсульту стала лежачою, пиячив. Саме такий спосіб життя і призвів до трагедії.
Причини пияцтва в українських селах мають глибокі соціальні корені. Можливо, нашим землякам потрібно переймати досвід у японців, адже молодь у цій країні зовсім не вживає спиртні напої, а літні люди, які вже виростили дітей, можуть дозволити собі трішечки спиртного. З палінням така ж сама ситуація. Ось де приклад для наслідування. У них створено громадську думку, яка діє, наче закон, хоча заборон ніяких немає.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору