Рівне:

Створення та просування сайтів

У Луцьку рятувальники МНС визволили хвору пенсіонерку та малюка із полону у власних квартирах

Волинська область 15-бер, 2010, 09:429 Lobanovskiy 1 004
Увечері 11-го березня у квартирі багатоповерхового будинку на проспекті Соборності у Луцьку за зачиненими дверима опинилася дитина. Матір на декілька хвилин відлучилася, а повернувшись, з’ясувала, що до помешкання неможливо потрапити. Півторарічний Романчик, випадково зачинившись, не зміг на прохання матері повернути ключ у вхідних дверях. Схвильована жінка звернулася за допомогою до рятувальників.

За кілька хвилин на місце події прибула група рятувальників. Вони застосували гідравлічний ручний інструмент, щоб з мінімальним пошкодженням відчинити вхідні двері. І за мить матір уже обіймала заплаканого хлопчика.

Через декілька годин рятувальна група у тому ж складі вирушила за викликом на проспект Волі. Близько 22:00 пенсіонерка, яка нещодавно повернулася з лікарні з переломами обох рук, намагалася вийти з квартири. Оступившись, літня жінка впала у коридорі і не змогла самотужки підвестися. Однак сусідці, яка прийшла на допомогу бідоласі, увійти до помешкання не вдалося – з’ясувалося, що один із замків у вхідних дверях зіпсувався.

«Працювали за таким же сценарієм – відчиняли двері за допомогою ручного інструменту», – розповів начальник відділення Групи рятувальних робіт Сергій Долинюк.

Допоки бійці МНС лагодили пошкоджений замок, фельдшер, який прибув на виклик у складі рятувальної групи, оглянув пенсіонерку. Жінка запевнила, що почувається краще і від госпіталізації відмовилася.

Прес-служба ГУМНС у Волинській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору