Рівне:

Створення та просування сайтів

Безробітних залучатимуть до робіт із попередження наслідків можливої повені

Актуально 18-бер, 2010, 10:189 prov 965
Відповідно до Указу Президента України “Про невідкладні заходи щодо попередження повені і паводків у весняний період 2010 року та ліквідації їх наслідків” передбачається залучення на добровільній основі безробітних осіб для проведення робіт, що забезпечуватимуть запобігання та ліквідацію наслідків весняних повені та паводка.
Участь безробітних в таких роботах можлива шляхом їх залучення до участі в оплачуваних громадських роботах, повідомляють у Рівненському обласному центрі зайнятості.
Зважаючи на можливі ризики повені та з метою запобігання її наслідкам базові центри зайнятості спільно з місцевими органами виконавчої влади визначаються щодо необхідності організації оплачуваних громадських робіт на об’єктах ймовірного підтоплення, а також щодо орієнтовної потреби в працівниках для виконання таких робіт. Зокрема, така робота уже проводиться у Сарненському, Володимирецькому та Березнівському районах. Якщо буде потрібно, служба зайнятості ініціюватиме внесення до переліку видів оплачуваних громадських робіт, які визначені відповідними розпорядженнями (рішеннями), роботи, пов’язані із запобіганням наслідків повені.
Одночасно з безробітними спеціалісти служби зайнятості проводять відповідну інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо можливості участі в оплачуваних громадських роботах з упередження наслідків повені. Після консультацій, бесід та семінарів буде створено базу даних осіб, які бажають взяти участь в таких роботах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору