Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині жорстоко катував безхатьків

Тернопільська область 19-бер, 2010, 13:449 Lobanovskiy 1 020
Сюжет цієї кримінальної справи радше схожий на кіношний, аніж на реальний. Проте, як розповів перший заступник начальника Чортківського райвідділу міліції Андрій Свинарчук, жорстоко-вишукані події й справді відбувалися в приватному будинку на одній з вулиць райцентру.

Молодий чоловік проживав у помешканні один. Його матір перебуває на заробітках за кордоном, тож син затіяв грандіозний капітальний ремонт. Аби економити гроші, взяв квартирувати до себе одного безхатька, котрий допомагав йому по господарству. Але робочої сили виявилося замало. Тож одного дня молодик запросив до будинку ще одного місцевого випиваку. Ультиматум поставив одразу – працювати на нього, до того ж, безкоштовно. Гостеві така пропозиція не сподобалася, а господаря відмова розлютила. Останній накинувся на жертву з кулаками, закував нещасного у наручники, підвісив до балки і став уже в такий спосіб переконувати працювати на нього. Та чоловік і далі впирався. Тоді зловмисник вдався до більш переконливих методів – кусачками відтяв нещасному верхню фалангу мізинця. Шматок тіла замотав у целофан, положив у кишеню потерпілого і змусив останнього написати розписку, мовляв, той зобов’язується працювати на «господаря» безкоштовно і до того ж дозволяє йому застосовувати до себе фізичну силу з метою перевиховання. Побитого і скаліченого потерпілого зловмисник відпустив. Але, щоб той міг реабілітуватися, мав привести ще одного дармового працівника. Як не дивно, але нещасний виконав вказівку «господаря». За деякий час на порозі стояла нова жертва тортур. Історія повторилася.

Уявивши себе рабовласником, чортківчанин був впевнений, що потерпілі нікому й нічого не розкажуть. Але чоловіки звернулися до правоохоронців. Міліціонери, перевіривши отриману інформацію, арештували підозрюваного чортківчанина. Проти нього вже порушено кримінальну справу за статтями 127 та
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору