Рівне:

Створення та просування сайтів

Закарпатську міліцію очолив полковник Віктор Русин

Закарпатська область 24-бер, 2010, 08:349 Lobanovskiy 1 717
22 березня, перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Черних представив особовому складу закарпатської міліції нового керівника. Ним став 47-річний полковник міліції Віктор РУСИН.

У представленні взяли участь голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида, голова Закарпатської обласної ради Михайло Кічковський, міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк, в.о начальника УСБУ області Володимир Лизанець, в.о. прокурора Закарпатської області Анатолій Петруня.

Представляючи нового керівника закарпатської міліції, перший заступник міністра внутрішніх справ України С.Черних подякував за пророблену роботу його попереднику Павлу Кононенку, якого, запевнив, чекає призначення на іншу посаду. Водночас заступник міністра наголосив, що міліція повинна бути поза політикою. Але, на жаль, вона останнім часом була надміру політизована й втягнена в політичні розборки. Це призвело до негативних наслідків-- розбалансування системи управління ОВС, руйнування кадрового потенціалу, значного зниження ефективності протидії злочинності, захисту прав і свобод громадян. Таку оцінку роботи міліції дав і Президент України. Це слід негайно виправляти. По-перше, необхідно змінити ментальність особового складу. Бізнес і робота в міліції--речі несумісні. Тому слід розпрощатися з тими, хто хоче займатися бізнесом, хто скомпрометував себе корупційними зв”язками.

Віктор Русин розпочав свій виступ із подяки керівництву держави та МВС за високу честь, якої його удостоїли:

--Запевняю, що керівництву держави та області не буде соромно за роботу закарпатської міліції. Життя продовжується, політичні суперечки, звісно, й далі триватимуть. Але я попереджаю кожного, хто буде займатися політиканством--таким у міліції робити нічого. Хотів би наголосити, що ми давали присягу українському народу, і я хочу, щоб ви працювали на благо українського народу.

РЯДКИ БІОГРАФІЇ

Русин Віктор Павлович народився 24 серпня 1962 року в місті Свалява Закарпатської області. На службі в органах внутрішніх -- з 1983 року. Розпочинав свій трудовий шлях міліціонером взводу патрульно-постової служби, а згодом дільничним інспектором міліції відділу внутрішніх справ Ізюмського міськвиконкому Харківської області.

З 1989 по 1990 роки--оперуповноважений карного розшуку ВВС Ізюмського міськрайвиконкому.

У 1993 році закінчив Українську академію внутрішніх справ за спеціальністю “правознавство”. Того ж року був призначений оперуповноваженим, а згодом і старшим оперуповноваженим з особливо важливих справ Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Закарпатській області.

У 1997 році Віктор Русин був призначений начальником Ужгородського відділу по боротьбі з організованою злочинністю УБОЗ УМВС України в Закарпатській області.

З травня 1999 р. був начальником відділу по боротьбі з міжнародними організованими злочинними угрупованнями (по обслуговуванню Закарпатської області) відділу по боротьбі з міжнародними організованими злочинними угрупованнями у прикордонних областях та Криму УБОЗ МВС України. З липня того ж року очолив перше відділення відділу по боротьбі з організованими злочинними угрупованнями у пріоритетних напрямках економіки управління по боротьбі з організованими злочинними угрупованнями ГУБОЗ МВС України.

З 2001 року В.Русин працював заступником начальника одного з відділів управління ГУБОЗ МВС України, а згодом очолив управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області.

У листопаді 2003 року Віктора Русина було призначено першим заступником начальника УМВС України в Закарпатській області.

Полковник міліції Віктор Русин нагороджений відзнаками МВС України: “Хрест Слави”, “За доблесть і відвагу у службі карного розшуку”, нагрудним знаком “За відзнаку в службі” першого і другого ступенів, медаллю “За сумлінну службу” 1, 2 і 3 ступенів тощо.

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору