Рівне:

Створення та просування сайтів

Хазяйнував хижак і у Малих Дорогостаях

Суспільство 01-кві, 2010, 09:489 prov 1 105
У першій половині березня у селі П’ятигори Здолбунівського району невідомий звір напав на жінку. Шок і переляк настільки далися взнаки, що потерпіла не може ходити. Завдяки засобам масової інформації про цю страшну пригоду дізналася вся Україна. А тим часом, дещо раніше у Малих Дорогостаях невідомий звір також наробив тарараму у кількох господарствах.
Скажімо, у Миколи Романюка загриз кролицю і четверо кроленят, шістьох гусей, двох котів. Жертви нападу хижака валялися на подвір’ї, а також на дорозі неподалік хати. Ще один кріль зник, але ні живого, ні мертвого не вдалося знайти.
– Цікаво, – розповідає пан Микола, – що із дерев’яними клітками звір упорався без проблем, а ось металева виявилася не по зубах, – лише зім’яв сітку. Урешті, це і врятувало кролів, які саме у цій клітці знаходилися.
Господарство Романюків – не єдине у Малих Дорогостаях, куди навідувався нічний візитер. По-сусідству у Климюків він знищив курей.
До речі, зазнали збитків від невідомого звіра й інші господарства. Щоправда, жителі села не розповідали про капості хижака. До речі, ніхто й не чув, як “ювелірно” працює ця тварюка. Очевидно, через те, що ніхто не бачив звіра, тим більше ніхто не постраждав, люди не стали бити на сполох. А то, дивись, у Малих Дорогостаях могли запровадити комендантську годину…
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору