Рівне:

Створення та просування сайтів

Погром у Миколаєві

Спорт 08-кві, 2010, 09:599 prov 1 032
Погром у Миколаєві


Поновився чемпіонат України з футболу у другій лізі групи А. Рівненський “Верес” зазнав нищівної поразки у Миколаєві від місцевого муніципального клубу — 0:5 (0:2). Годі було очікувати іншого результату від команди, яка зібралася лише за декілька днів до поновлення ігор.
Як не дивно, а першими можливість забити мали гості — удар Сергійчука пройшовся поруч із стійкою. Потім ініціативу проявили господарі. Впродовж дванадцяти хвилин господарі забили два голи-близнюки. Обидва — після розіграшу кутових.
Після перерви розгром “Вереса” продовжився. Поставив крапку екс-вересівець Юрій Скороход, який оформив дубль. Спершу Юрій замкнув флангову передачу, а через чотири хвилини перекинув м’яч через воротаря. Гол престижу міг забити все той же Сергійчук. Проте його удар з 25 метрів воротар МФК “Миколаїв” з труднощами перевів на кутовий.
В решті іграх було зафіксовано наступні результати: “Єдність” — “Бастіон” — 1:2, “Буковина” — “Скала” — 2:0, “Карпати-2” — “Нива” — 0:1, “Рось” — “Динамо” — 0:3.
Лідирує у групі “Бастіон” — 28 очок, на одне менше у “Буковини”. По 26 у “Ниви” та МФК “Миколаїв”. “Верес” з 14 пунктами ділить шосте-восьме місця. Вдома рівняни гратимуть у суботу. “Верес” прийматиме лідера групи — “Бастіон”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору