Рівне:

Створення та просування сайтів

3 юнаків на Івано-Франківщині викрали рушницю для того щоб продати

Івано-Франківська область 09-кві, 2010, 12:079 Lobanovskiy 941
Увечері 4 квітня працівники Тлумацького райвідділу міліції, що на Івано-Франківщині, за підозрою у вчиненні злочину затримали трьох місцевих юнаків. Хлопці, як виявилося, у самісіньке свято Воскресіння Христового наважилися скоїти крадіжку. Понад те, згодом було з’ясовано, що викрадену з помешкання жителя Тлумача зброю вони мали намір продати.

Наразі слідство встановлює, кому з цієї трійці спало на думку викрасти мисливську рушницю з будинку тлумаччанина. Про те, що в чоловіка є мисливська зброя, вони довідалися цілком випадково. Скориставшись відсутністю господаря оселі, хлопці через вікно проникли у середину приміщення та поцупили зброю.

Отримавши інформацію про скоєний злочин та “комерційні” наміри юнаків щодо зброї, співробітники міліції оперативно відреагували на повідомлення і вже невдовзі затримали їх. У салоні таксі, в якому двоє 17-річних жителів райцентру та їх 18-річний спільник виїхали у напрямку Івано-Франківська, міліціонери виявили й гладкоствольну мисливську рушницю, заховану у пакет. Зброю вилучили, а пасажирів доставили до міліцейського відділку. Проти них порушено кримінальну справу.


Зорина Кречко, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській обасті.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору