Рівне:

Створення та просування сайтів

За вихідні дні на Прикарпатті затримано шістьох браконьєрів

Івано-Франківська область 15-гру, 2009, 08:059 Lobanovskiy 1 021
Упродовж минулих вихідних днів працівники прикарпатської міліції продовжували здійснювати в мисливських угіддях заходи, спрямовані на недопущення фактів порушень правил полювання, використання незаконної зброї, упередження нещасних випадків. Відтак за цей час правоохоронці краю виявили 6 фактів браконьєрства.

Зокрема, двічі затримували осіб, які вирушили на полювання у порушення вимог чинного законодавства, на Богородчанщині. У суботу в ході перевірки лісових угідь поблизу селища Солотвино затримано 40-річного місцевого чоловіка, який здійснював полювання з мисливської гладкоствольної рушниці, не маючи документів на право полювання. Вирушив до лісу полювати на звірів без належного дозволу й 24-річний житель іншого села цього ж району. Цей факт було задокументовано у неділю.

Цієї ж доби за подібні дії працівники міліції затримали та вилучили мисливську зброю у 62-річного жителя Верховинського району, 22-річного галичанина та 41-річного мешканця Надвірнянщини. А в Рожнятівському районі учора під час відпрацювання території одного з лісництв щодо виявлення фактів браконьєрства міліція затримала 37-річного чоловіка, який також перебував на полюванні у лісовому масиві незаконно. Понад те, виявилося, що його мисливська рушниця не є зареєстрованою відповідним чином в органах внутрішніх справ. Тож тепер вирішується питання про притягнення рожнятівця до відповідальності як за порушення правил полювання, так і за незаконне зберігання зброї.

Зорина Кречко, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору