Рівне:

Створення та просування сайтів

США найближчими днями нададуть Україні зброю, здатну змінити ситуацію на фронті

Війна з московитами / Актуально 24-кві, 2024, 12:029 prov 180
Окрім самого факту надання Конгресом допомоги Україні, зі США прийшла ще одна гарна новина. Уже в першому пакеті військової допомоги на фронт буде надано ракети ATACMS великої дальності.
Про попередню домовленість щодо постачання даних боєприпасів для українських систем HIMARS раніше повідомляв президент України Володимир Зеленський. Днями він провів переговори з американським колегою Джо Байденом, який заявив, що не перешкоджатиме цьому.
Нагадаємо, за ухваленим Сенатом законом про допомогу Україні президент США мав право ветувати постачання ракет ATACMS великої дальності, якби вважав це загрозою національним інтересам Сполучених Штатів.
Телеканал CNN із посиланням на трьох співрозмовників у керівництві США повідомив, що ракети для HIMARS, здатні завдавати ударів на глибину до 300 кілометрів, будуть поставлені в Україну вже в рамках першого пакету військової допомоги.
Це означає, що наші захисники зможуть вражати склади з боєприпасами та пальним на великій відстані від лінії фронту. Росіянам доведеться переносити їх ще далі, що ускладнить постачання армії та негативно позначиться на наступальному потенціалі збройних сил окупантів.
Джерело.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору