Рівне:

Створення та просування сайтів

Сьогодні - День Львівської обласної ради

Львівська область 09-кві, 2010, 12:239 Lobanovskiy 866
9 квітня 1990 року у Львівському театрі опери і балету імені Івана Франка (зараз Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької) відбулося перше засідання Львівської обласної ради Першого демократичного скликання. Над будинком театру було піднято синьо-жовтий прапор, і під час відкриття з оркестрової ями вперше прозвучала мелодія Гімну "Ще не вмерла Україна".
Сьогодні, в день 20-річчя Львівської обласної ради, у Львові відбудеться ряд заходів з нагоди цієї визначної дата.
Так у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької пройде урочиста академія з нагоди Дня Львівської обласної ради Першого демократичного скликання. На неї запрошені усі депутати Першого скликання. Під час святкового зібрання відбудеться нагородження депутатів обласної та місцевих рад 1990-1994 рр. ювілейною відзнакою, присвяченою 20-й річниці від початку роботи Львівської обласної ради, а також транслюватимуться уривки фільму, створеного до цієї дати.
Також в рамках святкувань керівництво та депутати обласних рад першого та п`ятого демократичних скликань урочисто покладуть квіти до пам’ятників В`ячеславу Чорноволу, Михайлу Грушевському, Івану Франку, Степану Бандері та проведуть віче біля пам`ятника Тарасові Шевченку у центрі Львова.
Також Делегація депутатів обласної ради 1990-1994 рр. на Личаківському цвинтарі вшанує пам`ять депутат Львівської обласної ради народних депутатів першого демократичного скликання, голови комісії з проблем молоді Олександра Кривенка, який 9 квітня 2003 року загинув в автокатастрофі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору