Рівне:

Створення та просування сайтів

Мирослав Сеник провів засідання голів фракцій обласної ради

Львівська область 03-лис, 2009, 13:479 Lobanovskiy 1 070
Під головуванням голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника відбулося засідання голів фракцій обласної ради щодо скликання позачергової сесії ради у зв’язку з ситуацією, яка склалася із захворюваністю на грип та ГРВІ на Львівщині. Заслухавши інформацію про ситуацію у області від керівника обласного штабу з ліквідації надзвичайної епідемічної ситуації Валерія П’ятака та першого заступника голови Львівської обласної ради Романа Ілика депутати вирішили не скликати позачергової сесії
Як зазначив голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, підсумовуючи зустріч, поки що немає потреби скликати позачергову сесію. Доцільність скликання сесії виникне тоді, коли необхідно буде Львівською обласною радою прийняти якесь рішення, яке б допомогло ліквідувати наслідки поширення захворювання по області. На сьогодні штаб не подавав до облради жодно рішення, прийняття якого дозволило б вирішити питання, яке зараз не вирішується.
Депутати також вирішили на черговій сесії Львівської облради заслухати інформацію від начальника Головного управління охорони здоров’я ЛОДА Віктора Кімаковича про виконання постанови Кабінету Міністрів України щодо проведення заходів щодо упередження каліфорнійського грипу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору