Рівне:

Створення та просування сайтів

У Клевані оцінили професіоналізм ТОВ “Західметал”

Останні новини 17-кві, 2008, 10:309 prov 1 673
Під час відвідання Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни, який до 1939 року був польським санаторієм, голова Сарненської райдержадміністрації оглянув реконструйовані приміщення закладу. Керівництво госпіталю ознайомило Петра Рухера з новозбудованими будинками.
В 2003 році на території госпіталю побудовано „ветеранське містечко” для самотніх і соціально незахищених ветеранів в складі 41 будинку, де розгорнуте реабілітаційне відділення терапевтичного та неврологічного профілів по 50 ліжок кожне. Оздоровлено більше тисячі ветеранів, колишніх політв’язнів і репресованих, вояків УПА. Містечко почало споруджуватися за ініціативи Рівненської обласної державної адміністрації. Її підтримали в усіх районах і містах Рівненщини.
Рівненський обласний госпіталь для інвалідів ВВВ було відкрито у березні 1946 року як багатопрофільний медичний заклад на 280 ліжок, який надає висококваліфіковану медичну допомогу ветеранам війни. Будинки в госпіталі побудовані і облаштовані згідно з сучасними технологіями та вимогами (автономне опалення, окремі санвузли, постійна подача гарячої та холодної води, телевізори, холодильники та телефонний зв'язок). У 2000 році тут було проведено капітальний ремонт та введено в дію нові лікувальні корпуси. У 2002 та 2003 році також проводились реконструкції, які дали змогу з введенням нового корпусу розширити можливості для повноцінного лікування інвалідів війни. Госпіталь безкоштовно забезпечує ветеранів слуховими апаратами. На території госпіталю є, навіть, власна церква Київського патріархату, де кожна людина має можливість попросити у Бога благословення та здоров’я.
Зараз до послуг ветеранів обладнані найсучаснішою апаратурою відділення функціональної діагностики, кардіології, хірургії, неврології, урології, інтенсивної терапії та реанімації, стоматології, зубопротезна лабораторія та інші підрозділи. Характерною особливістю комплексу тепер є затишні палати готельного типу. І, саме два з таких комфортабельних будиночки для мешканців Сарненщини було реконструйовано підприємством ТОВ “Західметал” під керівництвом Олега Жошка. За словами головного лікаря Сливи Григорія Онисимовича, який відзначений подякою прем’єр-міністра України за вагомий внесок у реалізацію державної політики в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, в майбутньому буде ставити в приклад усім підприємствам саме роботу Сарненського ТОВ “Західметал”, який повністю задовольнив потреби як керівництва так і пацієнтів. Особлива увага приділялася якості будівельних робіт, застосовувалися сучасні енергозберігаючі технології. Над забезпеченням затишку у будинках працювала бригада з чотирьох чоловіків під керівництвом умілого майстра Ганни Адамівни, яка за короткий термін часу зуміла зробити для хворих все необхідне для комфортного перебування.
Ветерани стверджують, що умов і обслуговування такого рівня, як у котеджовому містечку Клеванського госпіталю, там не бачили.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору