Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницькому планують відкрити міську лікарню №2

Хмельницька область 26-лис, 2009, 07:339 prov 1 022
Відкриття лікувально-профілактичного закладу охорони здоров’я на базі колишнього військового госпіталю, що на вулиці Довженка, стало можливим за клопоння Хмельницької міської влади. Крім того на баланс міста передано гуртожитки та будинки, де проживають сім’ї військових.

Клопотання міської влади про передачу майнових комплексів військових містечок, що в мікрорайоні Ракове у комунальну власність міста Хмельницького дали свої результати – військовий госпіталь та інше військове майно тепер належать місту. Відповідне розпорядження підписано Прем’єр-міністром України і вступило в дію з 11 листопада цього року.
Одна з найбільших територій військових містечок (4,5 га) належала військовому госпіталю. «Міська влада планує перепланувати військовий госпіталь у Хмельницьку міську лікарню №2 – лікувальний заклад стаціонарно може лікувати 200 хворих», - розповів заступник Хмельницького міського голови з питань охорони здоров’я Григорій Давиденко. «Найперше, що необхідно зробити це закласти в бюджет на наступний рік кошти на ремонтні роботи в лікувальному закладі. На перспективу плануємо поетапно, по мірі надходження коштів, відкривати тут планові відділення, які не потребують інтенсивної терапії та реанімації», - сказав Григорій Михайлович.
За словами куратора охорони здоров’я Хмельницького, лікуватися у новому відділені зможуть всі мешканці міста незалежно від відомчого підрозділу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору