Рівне:

Створення та просування сайтів

За чотири роки у власність Львова прийнято 166 відомчих будинків

Львівська область 03-лют, 2010, 13:589 Lobanovskiy 935
У 2009 році у власність міста було прийнято 15 відомчих будинків. Сім будинків на вул. Стрийській, 108 прийнято від ВАТ «Львівський завод будівельних матеріалів». Гуртожиток на вул. Хімічній, 50 від ВАТ «Шкіряне підприємство «Світанок»», від ВАТ «Концерн-Електрон» прийнято будинок на вул. Шевченка, 334 та інші. За останні чотири роки від відомств прийнято 166 будинків. Зараз у міській раді готують документи для прийняття у комунальну власність будинків від ВАТ «Львівський завод Автонавантажувач» на вул. Шевченка, 402, 404, 414, 416, 362, вул. Величковського, 56. Крім того, від ВАТ «Львівобленерго» на вул. Хмельницького, 275, вул. Мідній, 8 та від Ставропігійського ліцею.
Ще 103 будинки військових чекають на закінчення процесу переходу у власність територіальної громади Львова. Відповідні документи перебувають на підписі у Кабінет Міністрів.
«На гарячі лінію міста приходить багато звернень від мешканців відомчих будинків. Проте міська влада не може проводити роботи у таких будинках, тому часто чи не єдиним виходом для них є передача у комунальну власність. Після цього за бажання мешканці мають змогу створити ОСББ», – розповіла в. о. начальника управління житлового господарства та інфраструктури Наталія Герус.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору