Рівне:

Створення та просування сайтів

Територіальними громадами Рівненщини у комунальну власність вже прийнято 667 об’єктів житлового фонду

Останні новини 09-кві, 2009, 10:179 prov 1 017
Територіальними громадами Рівненщини у комунальну власність вже прийнято 667 об’єктів житлового фонду, що становить 75,5% від загальної кількості. Нині в державній власності ще залишилось 213 житлових будинків та 40 гуртожитків. Як відомо, після завершення в області масової приватизації державних підприємств та перетворення їх у господарські товариства, на їх балансах було залишено 920 житлових об’єктів, 101 з яких – гуртожитки.
За результатами звернень регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській області більше 90% житлового фонду прийнято у комунальну власність у Березнівському, Гощанському, Дубенському, Здолбунівському, Костопільському, Острозькому районах та у містах Дубно і Остріг.
Водночас, рівень передачі житла становить менше 50% у Рівному і Сарнах, а також у Рівненському, Рокитнівському, Сарненському, Володимирецькому, Дубровицькому районах, — повідомила прес-служба РВ ФДКМУ.
Схожі новини
Коментарі - всього 2

Данилко 09-кві, 12:23

Цікавим булоб висвітлення прийняття у комунальну власність приміщення Рівненського інституту права КУП НАНУ по Короленко, 5 в м. Рівне (РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА РАДА(П’яте скликання) рішення №185 від “15” грудня 2006 року та від “14” грудня 2007 року № 563 .)

egege 13-лис, 10:04

Публічне звернення до громадськості
працівників Рівненського інституту КУП НАН України

Сьогодення вимагає рішучих дій для захисту справедливості та правди, як би ці поняття не були сплюндровані у свідомості наших співвітчизників. Світло знання проти темряви жадоби – одвічне протистояння. Проте зараз нам, працівникам Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук України, відступати вже нікуди. Сподівання на закон та владу втрачені, тому залишається останнє – гласність і публічність. Саме те, чого завжди так страхаються нечисті на руку та думку.
Рівненський інститут КУП НАН України є державною власністю. Однак, для можновладців цінністю є не навчальний заклад та освітні ідеали, які він уособлює, а приміщення закладу. На жаль, споруда інституту знаходиться у самому центрі міста, біля паркової зони і виявилась ласим шматком для депутатів Блоку Юлії Тимошенко (Ю.В. Гнаткевич та ін.) та звільненого директора Д.М. Диновського, який також належить до фракції БЮТ в Рівненській обласній раді.
Вже тривалий час працівники Інституту ведуть нерівну боротьбу проти знищення найкращого юридичного навчального закладу м. Рівне. Екс-директор Д.М. Диновський разом зі своїми опричниками, шляхом спроб від’єднати Інститут від Національної академії наук України і приєднати його до «потрібного» закладу, намагаються заволодіти його п’ятиповерховим корпусом, оціненим всього у 200 тис. гривень.
Викладачі Інституту виховують майбутніх юристів у дусі верховенства права та захисту прав і свобод громадян. Проте, зіткнувшись з владою грошей і політичної верхівки, виявились безсилі на позиціях закону і справедливості.
Деградація правових інституцій в Україні створила ситуацію противаги корумпованої влади над тисячолітніми цінностями нашого народу і забуття основ природного права. Думка найкращих умів Національної академії наук та правознавців виявилась нікчемною для купки депутатів, осліплених жадобою грошей та марнославства. Будь-які правові заходи не можуть подолати спотвореної системи суспільного регулювання та вплив провінційних «наполеонів».
Ми, звичайні громадяни, звертаємось за захистом до співвітчизників, до тих, хто ще вірить у Правду і Бога. Залишається останній крок - об’єднання громади проти політичного рейдерства, що перетворює нас у безсловесних рабів. Україна або стане правовою державою і побудує відкрите громадянське суспільство, або залишиться іграшкою олігархів.

P.S. SOS!!!!

Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору