Рівне:

Створення та просування сайтів

Об'єкти державного житлового фонду передаватимуть у комунальну власність Рівненської області

Останні новини 21-кві, 2008, 09:559 prov 1 541
Робота по передачі об’єктів державного житлового фонду у комунальну власність відновлена. Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській області щойно отримало урядову Постанову від 2 квітня 2008 року, якою визнано таким, що втратило чинність Розпорядження КМУ від 24 грудня 2007 року. Саме цим документом, нагадаємо, було повністю зупинено прийняття будь-яких рішень про відчуження об’єктів державної власності, у тому числі - передачу державних об’єктів у комунальну власність територіальних громад.
За словами начальника регіонального відділення Віктора Матвієнка, в області своєї черги чекають ще 53 гуртожитка і 204 житлових будинки. Їх мешканці не зможуть приватизувати свої помешкання, поки цей житловий фонд не буде переданий у комунальну власність. Рівненське РВ ФДМУ у цьому році вкотре направило звернення до всіх органів місцевого самоврядування, на території яких розташовані об’єкти державного житлового фонду, з проханням прийняти їх у комунальну власність.
За ініціативою регіонального відділення питання передачі житла вже розглянуто на колегіях Березнівської і Корецької райдержадміністрацій, на нарадах у Рівненському і Рокитнівському районах та смт. Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору